Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחנו רכב לבדיקה לפני קנייה (קיה סיד סטיישן).

הבודק רשם שהמזגן יושה רעש וכדאי להחליף את המדחס.

המוכר הסכים ללכת ולהחליף לחדש והשאלה שלי היא האם יש פה עניין של מדחס זול/איכותי וכיו"ב שאני צריך להיזהר ממנו??

תבורכו

פורסם

מה הכוונה להזהר ממדחס זול / איכותי?

זה לא נושך.

תבקש לראות קבלה על החלפת / שיפוץ מדחס ואחריות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בהחלט. ״לא מן הנמנע״ שהמוכר יחפש להקטין את ההוצאה ככל שניתן לפני המכירה, וינסה להוזיל עלויות ולחסוך איפה שאפשר.

הייתי מבקש ממנו לגשת עם האוטו למזגניסטיק שאתה סומך עליו, שיאבחן הבעיה ויתן הצעת מחיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכיוון שמי שיצטרך לחיות עם הרכב זה אתה - אני במקום בעל הרכב הייתי עושה את הקומבינה הכי זולה שתחזיר את המזגן לחיים.

אם במקום מדחס משופץ או חדש אפשר לשים לך מדחס מפירוק ולמלא גז - אז למה לא? זה יעבוד עד שיפסיק לעבוד. אם יהיה לך מזל, המדחס לא יתקלקל בקדנציה שלך. אם לא, אז לא.

במקומך הייתי הולך למוסך המורשה ושואל מה העלות של מדחס משופץ - ומוריד אותה מהעלות של הרכב.

פורסם

מכיוון שמי שיצטרך לחיות עם הרכב זה אתה - אני במקום בעל הרכב הייתי עושה את הקומבינה הכי זולה שתחזיר את המזגן לחיים.

אם במקום מדחס משופץ או חדש אפשר לשים לך מדחס מפירוק ולמלא גז - אז למה לא? זה יעבוד עד שיפסיק לעבוד. אם יהיה לך מזל, המדחס לא יתקלקל בקדנציה שלך. אם לא, אז לא.

במקומך הייתי הולך למוסך המורשה ושואל מה העלות של מדחס משופץ - ומוריד אותה מהעלות של הרכב.

יש לכם מושג כמה בערך סיפור כזה אמור לעלות? הערכה גסה.. 2000 או 4000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...