Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי קורולה רובוטית כבר שנתיים.

עם הזמן הרובוט התחיל לזרוק קלאץ'.

זה מורגש בעיקר בהעברה להילוך שלישי בסל"ד נמוך.

רכב עמוס מחמיר את הבעיה.

לפעמים הדפיקה כמעט לא מורגשת ולפעמים די חזקה.

הלכתי למורשה. הם רוצים 180 שקל בדיקה והפאנץ זה שהגיר יכול גם "להתקע" אם עושים לו reset ואז זה כבר בעיה יותר רצינית.

לא יודע מה לעשות...

פורסם

כמה ק"מ הרכב עשה?

יתכן ולא מדובר בזריקת קלאץ אלא בקלאץ גמור..האם הטורים עולים בהחלפה וכאילו הגיר בניוטרל?

הקלאץ ברכב כזה צריך להחזיק בערך 150 אלף בנהיגה נורמלית , היו מקרים בהתחלה שהלך גם אחרי 50 ,

יש אופציה לעשות איפוס לגיר ולימוד מחדש, זה עושה כיוון מלא ומצב הקלאץ הנוכחי.

לא חייב ללכת למורשה אבל כן צריך ללכת למישהו שמכיר את הרכב והגיר הזה.

אני קניתי מתאם עם התכנה של טויוטה שמאפשר לעשות אנליזה ואיפוס בקלות, יתכן מאוד כי יהיה צורך בהחלפת קלאץ, כאן גם מאוד בזהירות עם המכאונאים , יכול להיות מאוד יקר אצל הבעל עסק הלא נכון.

בגדול החלפה במחיר הגון עם שימוש בחלפים מקוריים צריכה לעלות לערך 3000 ש"ח

למעשה קלאץ + מיסב +מנוע הפעלה צריכים לעלות בערך 2000 שקל והשאר זה כסף לעבודה כולל לימוד.

במקרים מסויימים יתכן וטויוטה תחליף במסגרת אחריות את החלקים.

פורסם

הקלאץ בסדר. נהגתי 12 שנה על ידני.

הרובוט פשוט זורק קלאץ וזה מורגש אחרי שילוב הילוך שלישי בעיקר. מה שהלחיץ זה שנאמר לי שיש סיכוי שהגיר יתפס בזמן איפוס.

מישהו מכיר מקרים כאלה?

תודה

• תוכן חדש...