Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בריחת גז מהמזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון בורח לי גז מהמזגן (אני ממלא ואחרי שבוע שוב אין גז).

רציתי לדעת איך אני יכול לאתר את מקום הדליפה (בלי לפרק את כל הצנרת)?

מדובר במיצובישי לנסר שנת 89'.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לצורכי בדיקת דליפת גז יש לגשת למזגניסט/מוסך/חשמלאי והם ממלאים קצת גז במע' ומחפשים הדליפה ע"י, שמיעה, מכשיר להבה המשנה צבעו המגע עם הגז, מכשיר עם חיישן המצפצף במגע עם הגז,

החדרת חומר זוהר אל מע' המזגן עם גז ומעקב דליפות עם מנורה אולטרה סגולית, מריחת מי סבון על מקומות חשודים ואבחון לפי בועות. בקיצור עבודה למקצוען וגם אז לפעמים קשה לאתר דליפות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היות והמדחס של הרכב מכיל שמן לצורך שימון חלקיו הפנימיים, שמן זה נגרף עם הגז הזורם במערכת. במקרים מסוימים ניתן לראות הרטבה ('הזעה') של שמן באזור רדיאטור המזגן (חיצוני או פנימי), חיבורי צנרת וכדומה. אם יש לך סבלנות ותנאי תאורה סבירים ניתן לחפש הזעות כאלה. הבא בחשבון שלא תמיד תופיע הזעה כזו, אבל היות וזה על תקן בדיקה עצמית ובחינם , שווה לנסות. כמו כן יכול להיות שברכב ישן כמו שלך ישנה דליפה ביותר מאשר מקום אחד. חשוב לנסות ולאתר מראש את כל המקומות הדולפים באשר אין דומה מחיר החלפת צינור גמיש למחיר החלפת המדחס עצמו, שלא להזכיר את מחיר הוואקום, המייבש והגז. יכול להיות שהדליפות מחייבות החלפת כל כך הרבה מכלולים, שתוותר על כל הרעיון.

יוסי

• תוכן חדש...