Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב, מעוניין לשתף אתכם בחוויית שירות חיובית באופן יוצא דופן שעברתי בלובינסקי, במיוחד על רק פוסטים שאני קורא פה מידי פעם על יבואנים שמתנערים מתקלות, שמתרחשות אחרי גמר האחריות.

ברשותי פיג'ו 207 מודל 2012 שקניתי ישירות מהיבואן. 53 אלף ק"מ ו-4 וחצי שנים עברו עם טיפולים שוטפים בלבד, נורה קדמית אחת שנשרפה (השניה עדיין מקורית!) , ושני מצברים שהוחלפו (אחד מהם בתקופת האחריות ללא עלות). השבוע חוויתי לצערי את התקלה הראשונה ברכב - נורת הגה כוח כתומה נדלקה באמצע הנסיעה. לא נעים, אבל עדיין אפשר איכשהו להגיע הביתה, ומשם למוסך המרכזי על הבוקר.

האבחנה במוסך המרכזי: מנוע הגה כוח תקול, עלות ההחלפה 4,700 ש"ח פלוס מע"מ! :shock:. לפני שנשמטה לי הלסת או שבכלל הספקתי להגיב, אמרו לי שבכוונתם לפנות ליצרן, ולשאול אותו מה ניתן לעשות כדי להשתתף בעלות התיקון הגבוהה. הדרישה ממני היתה רק להשאיר את הרכב במוסך ליום נוסף, כדי שפיג'ו יוכלו להתחבר למחשב הרכב מרחוק ולהודיע על החלטתם.

לשמחתי הרבה הודיעו לי היום מלובינסקי שפיג'ו הסכימו לשאת בכל עלות התיקון, למרות שהרכב כבר שנה וחצי אחרי תום תקופת האחריות. המנוע התקול הוחלף, ובסוף היום באתי לשחרר את הרכב ללא עלות + שטיפה על חשבון הבית :-D.

אני רוצה להדגיש שכל הנ"ל קרה ביוזמת היבואן בלי שאפילו ביקשתי, כלומר בלי הריטואל שאני קורא פה מידי פעם על צעקות/איום בעורכי דין/נפנה ל ynet וכו'. וכך לדעתי כל יבואן צריך לנהוג לדעתי, גם במקרה של תקלה שמתרחשת אחרי תום תקופת האחריות, שכן אין זה סביר שתקלה כזאת תקרה ברכב שעבר בסה"כ 53K ק"מ.

ובקיצור - באמת שאפו ללובינסקי!

עריכה אחרונה על ידי shlomub
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כייף לקרוא דברים טובים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

באמת יוצא דופן ששנה וחצי אחרי מחליפים כזה דבר בחינם כשלא מדובר על ריקול או בעיה ידועה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל לובינסקי לא החליפו על חשבונם. את החשבון שילמה פג'ו.

מאחורי הקלעים מתרחשים דברים שאתה לא מודע להם, זו יכולה להיות תקלה נפוצה שפג'ו החליטו לתקן גם אחרי האחריות, מה איכפת ללובינסקי לצאת גדולים כשלא הם משלמים על התיקון?

תסתכל כאן בפוסט האחרון בעמוד הראשון

http://www.peugeotforums.com/forums/207-36/power-steering-faulty-144001/

פורסם

דבר כזה בדר"כ קורה כאשר הבעיה ידועה כתקלה סדרתית. היצרן לוקח אחריות שקטה. לקוח שיבוא ויתלונן על תקלה יקבל ריקול שקט בחינם. זה יותר זול מלהחליף יזום את החלק.

פורסם

רק לפני חודש היתה לי התקלות צ'מפיון (שדווקא יצאו בסדר) עם איביזה 2011 של חברה במוסך מורשה. נכנסה עם גמגומים, אמרו שצריך להחליף קלאצ'ים (פעם ראשונה), אמרו לה שהרכב לא באחריות והתיקון... 8K ש"ח.

מה שנקרא, הכנה למו"מ.

התקשרה לצ'מפיון בעצמה בעצתי, אמרו לה שהרכב עוד בכלל באחריות (למרות שעברו יותר מ-5 שנים) וההחלפה על חשבונם.

:shock:

הלכתי בשמה לבדוק מי-מה-מו, אמרו לי שוב "לא באחריות וכו'", ואחרי שנהייתי קצת עצבני (הנציג לא ידע שאני יודע כבר מה צ'מפיון אומרים), כשאני אומר שצ'מפיון דווקא אומרים אחרת, אז לקחו אותי לצד והסבירו "לא הבנת, לא הבנו, לא אמרנו סופי, הוטענו...".

נניח.

ככה מתנהלים?!

והרי גם יודעים שהחלפת קלאצ'ים לא עולה 8K ש"ח, גם לא באחריות...

אז ככה מוציאים ללקוח את המיץ ומוסיפים לרון עוד כמה לקוחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שמח לשמוע, אבל הדוגמה קצת שונה.

אתה משווה בין לקוח פרטי בודד, לבין חברה אשר בטח יש לה כוח כלכלי.

וסביר כי תמשיך לקנות רכבים בעתיד.

אבל בכל-מצב יפה. (זו ביקורת בונה :wink:)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
קודם כל לובינסקי לא החליפו על חשבונם. את החשבון שילמה פג'ו.

מאחורי הקלעים מתרחשים דברים שאתה לא מודע להם, זו יכולה להיות תקלה נפוצה שפג'ו החליטו לתקן גם אחרי האחריות, מה איכפת ללובינסקי לצאת גדולים כשלא הם משלמים על התיקון?

תסתכל כאן בפוסט האחרון בעמוד הראשון

http://www.peugeotforums.com/forums/207-36/power-steering-faulty-144001/

כמה שלילי אפשר להיות?

• תוכן חדש...