Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף סוף מצאו פתרון לתאונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך לא חשבו על זה קודם:?

זה נשמע מגוכח, אבל מחקרים מדעיים מראים שקמפיינים להגברת המודעות הם בין האמצעים היעילים במניעת תאונות דרכים. זה נכון שזה לא צריך לבוא במקום תשתיות ראויות או חוקים הגיוניים או אכיפה היכן שצריך ולא היכן שקל, אבל למודעות הנהגים משקל מכריע בפני עצמו.

גם כאן בפורום, עם כל ההתלהמות כנגד המשטרה ומשרד התחבורה, יש להגברת המודעות תפקיד במניעת התאונות, כי כל דיון שגורם לך לחשוב יותר על מעשיך ולקחת אחריות - מועיל.

נמרוד

פורסם
יודע מה...אם זה מה שיחסוך חיים של אדם אחד על הכביש, זה שווה את זה.

צודק...

ובכל מקרה... זה עדיף על להעמיס את הכביש בעוד ועוד שוטרים כשהם לא עוזרים בגרוש.. אולי השינוי יבוא ממקומות אחרים... זה שווה את הניסיון.

(למרות שהפתרון שנראה הכי הגיוני הוא פתיחת מסלול מירוצים אבל זו כנראה כבר בקשה גדולה מידי)

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
זה נשמע מגוכח, אבל מחקרים מדעיים מראים שקמפיינים להגברת המודעות הם בין האמצעים היעילים במניעת תאונות דרכים. זה נכון שזה לא צריך לבוא במקום תשתיות ראויות או חוקים הגיוניים או אכיפה היכן שצריך ולא היכן שקל, אבל למודעות הנהגים משקל מכריע בפני עצמו.

גם כאן בפורום, עם כל ההתלהמות כנגד המשטרה ומשרד התחבורה, יש להגברת המודעות תפקיד במניעת התאונות, כי כל דיון שגורם לך לחשוב יותר על מעשיך ולקחת אחריות - מועיל.

נמרוד

מצוין תגביר את המודעות,מודעות יש במיוחד בקטעים שבהם אתה נוהג לא בסדר או מהר ואז אתה ישר חושב מה עדיף,מה מסוכן או מה הסיכון מבחינת אכיפה...

אתה חושב שצמיד כזה ישפיע על נהג שהיום שם פס על פס לבן צועק מול העיניים?

צביקה

פורסם
צודק...

ובכל מקרה... זה עדיף על להעמיס את הכביש בעוד ועוד שוטרים כשהם לא עוזרים בגרוש.. אולי השינוי יבוא ממקומות אחרים... זה שווה את הניסיון.

(למרות שהפתרון שנראה הכי הגיוני הוא פתיחת מסלול מירוצים אבל זו כנראה כבר בקשה גדולה מידי)

איך בדיוק מסלול מירוצים יפתור לך את התאונות ?

מעניין מאוד.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

צריך להוסיף לצמיד סוללה קטנה איזה 200V, והיא תחשמל מישהו כל פעם שהוא יסע במהירות גבוהה מהמותרת. לאומת זאת, כשמישהו יעבור נתיב בלי לסמן או לא יתן זכות קדימה, הצמיד לא יעשה כלום... כך ישמרו על מסורת העכיפה בארץ :wink:

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
איך בדיוק מסלול מירוצים יפתור לך את התאונות ?

מעניין מאוד.

שמוליק

כמובן שלא יפתור לחלוטין אבל אני לא היחיד שחושב שאם יהיה מסלול מירוצים שבו יוכלו צעירים (וביניהם אני) להתפרע קצת איפה שזה הרבה פחות מסוכן להם ולאחרים הם לא ירגישו את הצורך לעשות את זה על כבישים רגילים... בארה"ב יש איזה אירגון שזו בדיוק המטרה שלו. הוא פותח מסלולי מירוצים ומארגן מירוצי דראג לכל מי שרוצה עם המכונית שלו (ומן הסתם קהל היעד הוא צעירים).... לדעתי זה מאוד יעיל...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני חושב שצריך צמיד כזה על היד של כל שוטר מקרטון שיושב בניידת קרטון בצד הכביש.

אני גם חושב שכל שוטר מקרטון עם צמיד על היד צריך לחתום על העצומה של אור ירוק. מחמם את הלב שהמדינה באמת נלחמת בתאונות הדרכים. עם צמידים, קרטונים ועצומות, ועם הפרצופים המפחידים של חיים הכט. :|

אתם יודעים, לפעמים אני מתעורר בבוקר וחושב שכל העולם השתגע ורק אני נשארתי נורמלי.

אבל אז אני משכנע את עצמי שאני סתם פרנואיד ומצליח פחות או יותר לתפקד במשך היום. עם קצת מבטים חשדניים פה ושם, אבל מתפקד.

איך שזה נראה כרגע - אני דווקא צודק בבקרים. כולם השתגעו. 500 הרוגים בשנה! מה נעשה? בואו נגנוב רעיון שהיה דבילי מלכתחילה מרוכב אופניים חד ביצתי! זה יותר זול מרפורמה בלימודי הנהיגה לטובת הורדת מספר התאונות ומהשקעה בתשתיות שתוריד את מספר ההרוגים והפגועים קשה מהתאונות שכבר כן קורות.

יאללה! בואו נשים צמיד! :evil:

פורסם

BULLSHIT!!! זה לא ממש יעזור כיוון שהרבה מאוד אנשים בארץ בכלל לא יודעים את חוקי התנוע אז איך הם ישמרו עליהם ,הצמיד ידריך אותם?? :?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
BULLSHIT!!! זה לא ממש יעזור כיוון שהרבה מאוד אנשים בארץ בכלל לא יודעים את חוקי התנוע אז איך הם ישמרו עליהם ,הצמיד ידריך אותם?? :?

מסכים איתך. שום צמיד לא יכול לשנות את הבן אדם!

לא ניראה לי שהצמיד הזה יעצור את אותו נהג צעיר שירצה לתת גז כדי לעשות פוזות אל החברים שלו שנמצאים ברכב.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

איך שזה נראה כרגע - אני דווקא צודק בבקרים. כולם השתגעו. 500 הרוגים בשנה! מה נעשה? בואו נגנוב רעיון שהיה דבילי מלכתחילה מרוכב אופניים חד ביצתי! זה יותר זול מרפורמה בלימודי הנהיגה לטובת הורדת מספר התאונות ומהשקעה בתשתיות שתוריד את מספר ההרוגים והפגועים קשה מהתאונות שכבר כן קורות.

א. לא יזיק לתת קצת כבוד או לפחות קצת פחות זלזול לאדם באמת גדול כמו ארמסטרונג. אבל זה כמובן לא נושא השיחה.

ב. באמת רעיון דבילי (לא הצמיד של ארמסטרונג שהוא לדעתי רעיון יפה וחדשני. צמיד שגם לי יש) אלא הצמיד הזה של משרד התחבורה או WHATEVER. שיפסיקו להתעסק בקקי ולהוציא פריטי אופנה שהסיכוי שיועילו למניעת תאונות הדרכים הוא קלוש יותר מהסיכוי שאני יזכה בלוטו.

אדם.

פורסם
יודע מה...אם זה מה שיחסוך חיים של אדם אחד על הכביש, זה שווה את זה.

ומקסימום אם זה מציל איזה דב פנדה אחד מכלייה, גם זו יכולה להיות תרומה משמעותית...

וברצינות, הבעיה היא לא במגוון פעולות חסרות התוחלת שנוקטות הרשויות והעמותות השונות והמשונות. הפעולה לכשעצמה היא לא מזיקה באופן ישיר. מה שמזיק הוא ההתעסקות והקצאת המשאבים לפעולות כאלו במקום הפנייתם לפעולות שבאמת יעזרו. או להשתמש במינוחים שלך, עשו פעולה שהצילה אדם אחת במקום פעולה אחרת שהיתה מצילה עשרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...