Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פתיחת חשבון בבנק הדואר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

רציתי לקבל מספר פרטים על בנק הדואר.

 

1. האם אפשר לפתוח חשבון בכל סניף של הדואר או רק בסניפים ספיציפיים?

2. האם החשבון הינו חשבון בנק לכל דבר? הבנתי שאין כרטיסי אשראי, הלוואות או אשראי מכל סוג, אבל מבחינת העברות כספים וכדומה ומספר החשבון זה נראה כמו כל חשבון בנק כזה או אחר?

3. האם אפשר לפתוח חשבון בבנק הדואר ולא להעביר אליו משכורת אלא להשאירו ריק מבלי שיחפרו לי?

 

אני מעוניין לפתוח חשבון בבנק הדואר כחשבון שני ובעיקר בכדי לקבל בנוחות יותר כספים דרך דואר גוביינא שזה שירות שאני עתיד להשתמש בו לא מעט והבנתי שניתן לקבל את הכסף ישר לחשבון בבנק הדואר במקום בצ'ק שייקח עוד כמה שבועות עד שיגיע.

 

תודה מראש.

פורסם

1. למיטב ידיעתי - בכל סניף וסוכנות.

2. זהו חשבון בנק עם מגבלות (אין אשראי/ מינוס וכו')

3. כנראה שאפשרי. קח בחשבון שעבור פתיחת חשבון בבנק הדואר אתה נדרש לשלם עמלה של כ-53 ש"ח.

אם החשבון לא פעיל ונמצא ביתרת זכות של 4 ש"ח ויותר - משלם עמלה.

 

ראה תעריפון של בנק הדואר ותעשה את החישובים והשיקולים שלך

http://bit.ly/2bGWcz3

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה :)

 

שאלה נוספת שלא קשורה לבנק הדואר אך לא ראיתי תועלת לפתוח שרשור מיוחד עבורה.

אני מתחיל מחר עבודה ראשונה וביקשו להביא פרטי חשבון בנק, האם מספר סניף ומספר החשבון אילו הפרטים שהם מבקשים? משהו נוסף?

פורסם

המקסימום שיכולים לבקש ממך:

 

שם ומספר הבנק

שם ומספר הסניף, כתובת הסניף

מספר חשבון, שם בעל החשבון

 

מעתיקים את הכל מצ׳ק או מכרטיס אשראי

פורסם

פשוט עדיין אין לי כרטיס אשראי, זה חשבון שפתחתי זה עתה, אז הכרטיס הוזמן ויגיע בקרוב אבל אני צריך למסור את הפרטים מחר.

 

תודה רבה למשיבים!

×
×
  • תוכן חדש...