Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקמיק - אתה באמת זקוק לקורס אינטנסיבי בהבנת הנקרא - איפה ראית אותי מתייחס לעניין הנצילות במדיודת של JBL???

איכן אתה רואה ספקולציות והנחות שלי??

כנראה ביקור אצל רופא עיניים נחוץ בעניינך...

כל שכתבתי, ואני אסביר זאת בצורה שאולי בכול זאת אפילו אתה תבין, הוא ש - 104 RMS הוא מספר גדול ומרשים מאוד שמושג ע"י היצמדות לתקן מקל מאוד.

אני ציינתי את רוקפורד כחברה שמתמשת בתקן הזה. זה הכול.

וכבר דנו בנושא והסברתי לך (ולא רק אני) למה נצילות של 67% היא אפשרית במסגרת מגבלות מסויימת.

אתה טוען ואומר שכל דבר צריך להבחן במבחן המציאות - בבקשה - תביא לנו הוכחות ותראה לנו בדיקות (לפחות 5, נקל עלייך) של מגברים שלא עוברים את סף ה-60-65% בנצילות...

אך אל תחשוב לרגע שנקל עלייך יותר מדי - המדידות צריכות להעשות לפי תקן CEA-2006... אלו לנתונים אלו אתה קורא שיקריים אצל רוקפורד - בוא תראה לנו שיש ממש מאחורי דברייך.

זה שאתה עקשן ונעול בדעתך להשמיץ את רוקפורד בכול הזדמנות ובמה - בעייה שלך. אותי עזוב מחוץ לעסק.

לבוא ולטעון שאני מטעה כאשר לא הבנת בכלל מה הם דבריי - עצוב וחבל.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אברי זה נושאים שכבר הסברתי לך רבות בעבר.

אני באמת לא מתכוון להמשיך לבזבז את זמני בזילזול שלך.

העובדות הן פשוטות.

יש לנו תקן שאינו מחמיר.

ויש לנו שני חברות שונות שמשתמשות בו.

העובדה שחברה X עשתה בו שימוש לרעה, לא מעיד שום דבר על טיב החברה המקבילה.

כשאמדוד את המגברים בעצמי,תחת אותם התנאים בדיוק, אמשיך את הדיון הזה איתך ואסביר לך.

ולא, אתה האחרון שיסביר לי למה נצילות של 67 היא אפשרית.

בזה סיימתי את "הויכוח המעניין" איתך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אהבתי את "...נושאים שכבר הסברתי לך רבות בעבר.".

איך בדיוק הסברת לי משהו שאין לך בו מושג?

בקיצור לא היה,לא יהיה ואין כמו במבה (או לחילופין - שאתה תסביר לי...).

יום טוב ותשתדל לא להכנס לויכוחי אודיו עם החולים באמבולנס...

פורסם

מה תפקידך באמבולנס והאם במד"א או חברה פרטית (תן שם)?

למה אני שואל כאן ולא בה"פ - שאלה שכדאי שכול הפורום ידע ולא, חלילה שלא נצטרך ,ישתמש בשרותי החברה... :-)

פורסם

לא הבנתי את הרמיזה אברי.. אתה רשאי להסביר לכולנו :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, אתה קבעת שרוקפורד "מנצלים" לרעה. לדעתי הם פשוט עובדים לפיו (ואם הוא טוב או לא זה כבר ויכוח אחר שדנו בו בעבר) וכך גם כל חברה אחרת שמשתמשת בו. אם אתה טוען שזה לא נכון, תביא הוכחות לכך. אם אין לך, אז אתה סתם מדבר באוויר.

פורסם

איל אני לא מדבר באויר, משום שכבר דנו בזה בעבר, וכל מי שמעוניין לראות את הדברים כפי שהם.

פשוט צריך לקרוא.

ואם אברי לא מעוניין לראות את הדברים כפי שהם, הוא מוזמן להתבסס על זה שניתן להגיע לניצלות גבוה - על ידי מדידה שלא משקפת את המציאות..

ולכן הויכוח שלי איתו תם ונשלם, אני לא מתכוון להתווכח עם בן אדם שמסכים למצב מעוות שכזה, ונותן להישמע כדבר "מתקבל על הדעת".

הדבר היחיד שידוע לנו, שהתקן אינו מחמיר, התקן איננו קובע איזה מדידה אתה עושה, הוא מקציב לך תנאים והגבלות...

אם יש שני הגברות שנמדדו תחתיו, זה לא אומר ששניהם נמדדו באותם התנאים, הם פשוט נמדדו תחת אותם ההגבלות.

אם הJBL מוצהר 104 וואט, עם נצילות דומה למה שרוקפורד נתנו ל4004 שלהם, אני האחרון שיבוא ויגיד שJBL תמימים.

אבל עד שמישהו יבוא ויוכיח שזאת ההצהרה, עדיף שלא יטעה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איל לא נראה לי ששמת לב מה כל אחד טען.

הוא טוען ששני החברות מצהירות נתונים בעלי אותו היחס.

אני טוען שלא, משום שהוא לא הוכיח זאת.

אז איך הגעת למסקנה שאני צריך להוכיח שזאת לא ההצהרה ? בדיוק ההיפך, הוא לא הוכיח שזאת אכן כן ההצהרה.

וזאת הנקודה.

"על יכול להיות" אי אפשר להשמיץ אותה.

בכל אופן, כפי שכבר ציינתי, יש לי 110 וואט ב4 אוהם, זה רק עיניין של זמן עד שהמדידות יכלו ...

ואז באמת לא צריך להתבסס על הצהרות שונות ומשונות ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מכיוון ששתיהן מודדות באותו התקן, סביר יותר להניח שהמדידות דומות (ובשוק המסחרי אם חברה אחת מנצלת תקן, לרוב גם חברה אחרת). ככה זה בדרך כלל.

אני שוב אחזור על דברי בפעם האחרונה ואומר שדווקא אתה הוא זה שצריך לדעתי להוכיח שזו רק רוקפורד שמודדת כפי שהיא מודדת שכן אתה הוא זה שיצא בהאשמות.

אנחנו יכולים להתווכח ככה עוד שנה, אנחנו לא מסכימים וזהו.

פורסם

אני מציא שתפסיקו את הויקוח המיותר הזה כי ממילה לא נגיע לשום מקום ככה. אנכנו פה כדי לעזור אחד לשני, אז בבקשה תגידו לי על המגבר הזה משהו במילים פשוטות ומנסו לשער את העצמה האמיתית שלו אם אתם טוענים ש104 rms זה מופרח.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

איל ואברי, הרי זה כבר ידוע לכולם ששי בחר להגיד שרוקפורד זה חרא ובוא תוכיח לי אחרת..חח,ככה גם אפשר לבוא לשי ולהגיד המגברים של מגאנט הם חרא ובוא תוכיח לי אחרת ואז שי במבואי סתום הרי הוא יגיד לך את אותם דברים שאנחנו אומרי על רוקפורד כגון שאין לך הוכחות וכו'...הגיוני לא ככה הראש עובד...לפי מה שהבנתי ממתן כול המגברים נמצאים בקליפינג דמידי אבל האוזן שלנו לא שמעת את העיוותים לכן היא גם לא תישמע מתי שתהיה לנו הגברה פחות חזק מ104 כלומר שהתמורה של מגבר של 104 תהיה זהה לתמורה של מגבר 50RMS הרי אותו קליפינג שהאוזן אינה שומעת ולכן זה כבר לא ממש משנה בריא או לא בריא נגיד הרוקפורד שלי ינצל עד הסוף אבל אני לא ישמע את הקליפינג והJBL לא ינצל עד הסוף אני גם לא ישמע אבל אם הוא ינצל אז היה קליפיניג רציני ואז האוזן מבחינה בהבדל ואז המסקנה שהרוקפורד ינצל טוב יותר בלי אחוז עיוות גדול יותר מהJBL שאצלו אחוז העיוות יהיה גבוה אם הוא יגיע לנצילות מלא ...אם אני טועה אז אני ישמח להסבר נורמלי...

• תוכן חדש...