Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עוברים דירה, בדירה הישנה היה תנור שלנו שקיבלנו מחבר והוא כבר עשה את שלו, מה גם שבדירה שאליה אנחנו עוברים אין מקום נורמלי לתנור ואיכשהו הוא קטן יותר ככה שתנור סטנדרטי לא יכנס לשם אלא מחייב תנור קטן, כנראה שלא נקנה תנור כזה מכספנו כי לא יהיה לנו מה לעשות איתו אח''כ.

השאיפה זה לגור בדירה כמה שנים עד לרכישת בית, שנתיים - שלוש.

אני מחפש המלצה לכיריים גז או חשמלי, לא ממש משנה לנו, העיקר שיהיה בטיחותי מפני ילדים, 2-3 מקומות בישול חובה (אפשר גם יותר), משהו נוח לשימוש.

כמובן הייתי שמח לתנור נורמלי אבל אין שם מקום נורמלי לזה, אני גם לא סגור על גודל הכוך שמיועד לתנור אבל הוא קטן משמעותית מהסטנדרט.

לנושא המזגן, יש מזגן בסלון אבל בחדרי שינה אין, אנחנו שוקלים לרכוש מזגנית משומשת או חדשה שתעמוד בחדר שינה, הבנתי שרובן רועשות לכן מחפש משהו שקט יחסית, אציין שמדובר בקומה 3 ואחרונה ככה שדי חם בדירה...

אשמח להמלצות.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

~

כירת גז על השיש היא מכשיר פשוט שאין בו מה שיתקלקל, לכן גם אין מבחר גדול או מותגים או טעם להמליץ על משהו ספציפי. תעשה סיבוב בין חנויות החשמל באזור שלך ותקנה את מה שהכי זול ו/או בא עם האחריות הכי ארוכה. ממילא במחיר של כמה מאות שקלים הסיכון נמוך. אם אתה ממש לחוץ בכסף - חפש כזה מיד שניה.

לגבי מזגניות אין לי מושג.

• תוכן חדש...