Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב המכוניות החדשות, יש זוג מנורות בקדימה של הרכב, שהם נדלקות בכל נסיעה, ויש גם תאורה קבועה בלוח שעונים ברכב. מה שקורה זה, שאני רואה כל לילה אנשים נוסעים בלי אורות בכביש ראשי, כל לילה אני רואה לפחות 20 מכוניות כאלה בכביש החוף, מהבהב להם, הם לא מבינים מה לא בסדר. אני רואה גם נהגים כאלה שנוסעים על 60 קמ''ש בכביש ראשי, כי הם לא רואים את הכביש.(בטח שלא יראו האורות לא דולקים והוא חושב הכל בסדר)

ממש תופעה מסוכנת, אז מה הרעיון של זה, נראות אני מבין, אבל בגלל זה אנשים לא זוכרים להדליק אורות בלילה.

Kia-Picanto_outfront.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט תופעה מסוכנת. ברכבי VAG אפשר לכבות את התאורה הקבועה של לוח השעונים באמצעות Vagcom. ככה לפחות הנהג יזכור להדליק אורות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכל רכב שנהגתי בו כל הפאנל של הרדיו , מזגן , ושאר הכפתורים כבוי כשהאורות כבויים ובנוסף, לוח המכוונים מעמעם את התאורה שלו כשאורות הדרך דולקים.

לכן אין אפשרות להתבלבל אם אתה עם אורות דרך או לא.

יש חוסר צומת לב ויש חוסר רצון להבין בכלל בתפעול הפשוט של הרכב..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בגלל שהם נוסעים עם הDRL בלבד. אנשים טיפשים שלא טרחו לקרוא את ספר הנהג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בהחלט תופעה מסוכנת. ברכבי VAG אפשר לכבות את התאורה הקבועה של לוח השעונים באמצעות Vagcom. ככה לפחות הנהג יזכור להדליק אורות.

את האמת באיביזה זה ממש מגניב,

האור דלוק קבוע בלוח מחוגים אבל יש חיישן אור, אם הרכב במקום חשוך בלי אורות הלוח מחוגים מתעמעם עד שנכבה - שתדע שחשוך ואתה נוסע בלי אורות.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עמעום לוח השעונים נועד כדי לשפר את ראית הלילה אל מחוץ לרכב, ולא כדי להזכיר לך ששכחת להדליק אורות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

פשוט מכה. ולא סתם האילוסטרציה שלך היא עם פיקנטו.

אין יום שבו לא אתקל בפיקנטו שרק תאורת הערפל שלה דולקת (תוך כדי שהנהג\ת עם סלולרי ביד).

פורסם

יש אנשים שחושבים שזה מספיק. אף אחד לא הסביר להם מה ההבדל בין סוגי התאורה השונים. מבחינתם אורות זה אורות. :wink:

יצא לי להעיר למישהי ברמזור שתדליק אורות - וזו הייתה התגובה שלה(בערך)... "יש אורות. הם נדלקים לבד. בשביל מה צריך להדליק עוד?"

פורסם

ספורטאג' במיוחד החדשים עם תאורת לד בפנס - ג'יפ לערס הבינוני

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא מבין רכבים חדשים שלא מגיעים עם חיישן וידית אורות על מצב Auto.

בנוסף, המינימום שנהג צריך לעשות כשהוא קונה רכב זה ללמוד לתפעל אותו. נהגים בישראים זה בושה.

החמור ביותר הוא שה DRL דולק, הם לא רואים כלום מקדימה בלילה, מילא, כי כן רואים אותם ממול, אבל הנורות האחוריות לא דולקות!

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...