Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם אוכל לקבל סקירה (חיפשתי בפורום לא מעט) על איזה מכוניות 7 מקומות מומלצות במחיר של על 70k

לא נראה לי שאסע הרבה עם הרכב - עבודה ליד הבית, רוב הנסיעות קצרות או למשפחה מחוץ לעיר כשעה נסיעה.

התקציב המקורי היה 50 k אבל הבנתי שהדבר היחידי שמתכנס לזה הוא סיטרואן c4 שלא כל כך מהוללת בפורום.

אשמח לעזרתכם אני ממש לחוץ לקנות ואובד עצות

תודה

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

רכב איכותי ומהנה לנהיגה, אבל לא חסכוני ולא זול לתחזוקה. לגבי הרכב הספציפי - תלוי במצבו.

אל חי, אם לא נוסעים הרבה, רנו גרנד סניק 2000 סמ"ק בנזין יהיה מצויין. המחיר לא יקר, הרכב אמין ונוח. כמובן, לוגאן עולה פחות, אבל זהו רכב ברמה יותר נמוכה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצאתי כמה מודעות ביד 2

אבדוק אותן מחר.

אתם אולי יודעים אם חברות ליסינג מוכרות גרנד סניק בנזין? מכל החיפוש שלי אף פעם לא הציעו אותה כאופציה

מספר שאלות בנוסף - מה בצריכת דלק הממוצעת של הדגם בנזין ?

האם יש הבדל בין השנתונים (מתיחת פנים?) כמו שראיתי לא, רק ב 2016

תודה

פורסם

צירכת הדלק ההמוצעת של הגרנד סניק בנזיון 8-9 ק"מ לליטר אולי תוכל למצוא כאלה ב-lease4uאו בקרסו טרייד-אין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צפופה ( במיוחד בשורה השלישית ) ויקרה יותר לקניה. אבל זה טויוטה ( תדמית, סחירות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה אתם אומרים על c4 ממודל חדש (2013 למשל) או פיג׳ו 5008?

אני רואה שיש מעט מאוד רנו...

פורסם (נערך)

תגידו מי נחשבת יותר מוצלחת מבין השתיים מאזדה 5 או טויוטה ורסו ובמה אתם הייתם בוחרים אם אלה שתי האופציות ? מבחינת נוחות כוח מנוע וחסכוניות בדלק

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

המאזדה 5 היא מכונית של 6.5 מקומות למעשה, הטויוטה ורסו 7 מקומות אמיתיים (מתוכם שניים קטנים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...