Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבלן חברים.

יש לי כמה שאלות לגבי רכישת רכב חדש מחברה/יבואן/ליסינג.

במקרה שלי - קפיטל מוטורס.

אני מעונייין בסיאט איביזה 2016 שהם מציעים הדגם הידני או טויוטה יאריס 2016 גם כן הידני.

השאלה היא כזו, האם כדאי לי לשלם תשלום חודשי על רכב שבעצם מגיע עם 0 ק"מ או שעדיך לי ללכת על ליסינג עם אותם תנאים? או שאני בכלל מפספס משהו?

כמו כן אשמח לדעת כמה פרטים על ביטוח מקיף.

מאחר וזה רכב חדש, מן נסתם שארצה מקיף, הבעיה היא שעוד לא מלאו לי 24 שנים, אני בן 23 ומעל 4 שנים על ההגה, האם הביטוח יהיה יקר משמעותי ?

האם כדאי לי לבצע אץ הביטוח על שם של אחי? שגדול ממני בכמה שנים? (כיום ברכבו יש ביטוח מקיף על שמו)

אשמח לתשובות בהקדם לפני שאבצע את העסקה..

תודה חברים!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי כדאי לך לקנות אצל היבואן עצמו, בלי התיווך (ודמי התיווך) של קפיטל?

בהנחה שאתה רוצה לשלם כל חודש ולא מיד את כל הסכום, אולי תבדוק לגבי הלוואה בבנק שלך?

אולי תקבל תנאים טובים יותר.

לגבי הביטוח- לא הייתי רושם את הביטוח שלי על שם מישהו אחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...