Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד פשוט.

עם המפרטים שהצענו לך קודם אתה תקבל את אותה התוצאה פחות או יותר , לעין האנושית זניח ביותר.

גיימינג נטו מודדים בכמה FPS (פריים לשניה) הכרטיס מסך מצליח לתת ברזולוציה גבוהה. (ההסבר הכי פשוט שאני חושב עליו)

לדוגמה, הוא לא צריך לוח אם מפוצץ פיצ'רים שספק אם הוא אי פעם הוא ישתמש בהם.

הדגש בגיימניג הוא על כרטיס מסך המעבד עובד אבל רוב המעמסה נופלת על ה GPU.

אנשים חושבים שאם הם יוסיפו SSD הם יקבלו שיפור דרמטי בגיימינג טעות נפוצה,המשחק אולי ייטען מהר יותר אבל זה לא ייתן לשחקן אפילו תוספת FPS 1.

בהגדלת התקציב אני הייתי משפר את הכרטיס מסך ומוסיף SSD נחמד.

בסיס המחשב ציריך להיות:

I5 מינימום.

לוח אם מבוסס B150 חבל לבזבז על Z170

כל זיכרון DDR4 לפחות 8 GB.

מארז וספק בעל שם לא ג'נרי

דווקא בסימולטור הנ"ל המעבד עושה המון, מה גם שהמשחק לא כל כך תומך בריבוי ליבות, אז רק ליבה אחת או שתיים (לא זוכר) עובדות בעצם.

ממליץ על מעבד I5 עם תדר גבוה מאשר לקנות I7 עם תדר נמוך יותר עם יותר ליבות.

SSD עוזר לקצר זמנים למסכי טעינה וכו', כמו שאמרת, אין שיפור במשחקיות עצמה.

ממליץ על הGTX1060 החדש, אמור להריץ את המשחק כמו שצריך על כמה מסכים, רק תרחם על המחשב עם כל מיני מודים מלאים בטקסטורות, זו עדיין רזולוציה מטורפת.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
גונב את השרשור - מהיכן רכשת את הX52?

לא מצליח למצוא באמזון עם משלוח לארץ.

או העלאת כאן נקודה מאוד כואבת.

סחבק חובב מטוסים מושבע אני מאלו שכל רעש של מטוס מפנה את הראש למעלה.

הביאו לי אותו מחול לפני 6 שנים משהו כזה. בארץ הוא היה עולה בזמנו 1200 שח משהו כזה.

בחול הוא עולה כ- 150$.

איזה סימולטרים אתה משחק?

תתגרזן אם התקציב מאפשר ב-Hotas Warthog Thrustmaster יש אותו במחיר של 1700 שח עד הבית. בארץ ידית+המצערת ב 3000 ש"ח

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

כיום משחק בסימולטורים קצת יותר מעניינים מהצעצועים האלו. לצערי הם קצת גדולים ויקרים ומישהו ישים לב אם אחד מהם יעלם.

משתחרר בקרוב ומעוניין להפוך את הנושא לתחביב, בדגש על מטוסי קרב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

למה שלא תיקח סטיק יחיד של 16GB? אחלה זיכרון וזול יותר:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX421C14FB-16-PC

או שתחליף למק"ט של "בקניית מחשב חדש:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX421C14FB2-8-PC

שיעשו לך את ההנחה.

ואכן אחלה מיפרט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ההמלצה שלי היא בגלל המקום בSSD, 120GB נגמרים מהר מאוד, לכן עדיף 250GB ו850 טוב יותר גם.

אבל זה לשיקולך, אתה יודע מה השימוש שלך יהיה בכונן, בכל מקרה מאחל לכם הרבה שעות של הנאה.

פורסם

120 לא יספיק לו לכלום, מניסיון. תחליף ל250 של סמסונג.

היום המשחקים שוקלים הרבה ככה שלא תוכל להכניס יותר ממשחק אחד כבד עם המערכת הפעלה.

למה ירדת בכרטיס מסך? התקציב ירד?

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...