Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

יש לי רשיון בארץ בערך 6 שנים (המרתי מאמריקאי), בחיים לא נעצרתי או קיבלתי דו"ח משוטר או מצלמה, אפילו דוחות חניה אין לי ב4 שנים האחרונות.

אתמול למרות השימוש בWAZE נעצרתי פעם ראשונה על ידי שוטרים על מהירות מופרזת (כנראה הייתי הראשון שהם עצרו לכן לא הופיע בWAZE).

הם הודיעו לי שאני בדרך עירונית ושהמהירות המותרת עד לקטע כ100 מטרים מאחורי הוא 60 ואחרי זה 50, הוא הראה לי 96 קמ"ש ואמר לי שתפס אותי מ350 מטר (אני לא בטוח אם זה היה 350 מטר אבל די בטוח, גם זה מסביר את המשך הסיפור).

שאלו אם יש לי מה לומר, אמרתי שאני לא אתווכח ושאני לי מה לומר, הקצין לקח את הרשיון לבדיקה בזמן שהשני נשאר וסיפור לי שזה שעבירה כזו היא שלילה במקום ל30 יום + זימון למשפט, לא ממש התווכחתי, רק אמרתי שהייתי בטוח שזה 70 פה אבל לא התעקשתי, הראתי להם שיתכן ולא שמתי לב למהירות.

אחרי כמה דקות של הפחדה, הקצין חזר והשוטר שעמד איתי אמר שהקצין משחרר אותי ולהבא להזהר כי זה דרך עירונית, אמרתי לו שהוא צודק לגמרי, תודה וסליחה ונסעתי. הוא לא הביא לי אפילו דו"ח אזהרה, מה שקראתי שחייב להיות בכתב ושזה שווה ערך לכל דוח אחר רק שזה בלי נקודות וקנס, אפילו התקשרתי למוקד נהגים של המשטרה כדי לוודא והם אכן אישרו שזה המצב.

עכשיו יש מצב שלא הביאו לי דוח כי יש לי עבר נקי לגמרי אבל במקרה של עברה כזו חמורה הייתי חושב שהייתי מקבל אזהרה, אבל לא קיבלתי משהו רשום, וזה מביא אותי ל350 מטר, קראתי שלפי פסיקה של שופט בית משפט עליון, מד לייזר שמדד מהירות במעל ל300 מטר אינו קריאה תקינה ואינה קבילה לקבלת דוח, האם השוטרים ידעו את זה ופשוט רצו להפחיד אותי קצת? אני לא בטוח ב100% שזה היה 350 מטר אבל אני כמעט 100% בטוח.

בכל מקרה מה שבטוח שאני באמת אקפיד יותר על מהירות, שמתי התראה בוויז על נסיעה של יותר מ10% מעל המותר.

לדעתכם אבל נרשם איזשהו הערה אולי? יש מצב שבכל זאת שוטרים אחרים ידעו שעצרו אותי אתמול?

תודה

• אחראי פורום
פורסם

אם היה נרשם משהו, היית מקבל אותו לחתימה והעתק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כן. לדעתי זה קשור למרחק.

המרחק המקסימלי שיש לתפוס רכב עם ממל"ז הוא עד 300 מטרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כן. לדעתי זה קשור למרחק.

המרחק המקסימלי שיש לתפוס רכב עם ממל"ז הוא עד 300 מטרים.

לא מדוייק.

מעל 300 מ' צריך להשתמש בחצובה

פורסם
לא מדוייק.

נכון אבל לא נראה לי שיש להם חצובה, לפחות זה מה שקראתי.. גם לא ראיתי שום חצובה, הוא החזיק את זה ביד, אבל בכל מקרה יצאתי בנס :).

תודה על התגובות, הרגעתם אותי, אני רוצה לשמור על רשיון 100% נקי

פורסם
לא מדוייק.

לא כתבתי את זה, כי לא ראיתי ממל"ז וחצובה מיליארד שנים בערך, אבל אם אתה אומר שזה עוד בשימוש, קטונתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כ"כ קשה לקרוא את הסיפור והתגובות?!

הוא אזרח ישראלי ויש לו ר.נ. ישראלי!

וכפי שציינו מעלי, סיבה עקרית לאי מתן דו"ח - מרחק הליזור(אם נכונה עדותו של פות"ש). במידה ומרחק הלזירה קטן מ-300 מ', כנראה עברו הנקי "שחק" פה לטובתו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כ"כ קשה לקרוא את הסיפור והתגובות?!

הוא אזרח ישראלי ויש לו ר.נ. ישראלי!

איפה בדיוק הוא כותב שהוא אזרח ישראלי?
פורסם
לא מדוייק.

לא משתמשים בחצובה,

ולא אוכפים מהירות אם המרחק מעל 300 מ'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...