Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

בבית אמי בנתניה מותקנים שני ממירים של יס מדגם ישן מאד, הצעיר מביניהם בן 10 ומשהו. הם עבדו יופי במשך השנים עם טלוויזיות שק"ק, אך לאחרונה הצטרפה הקליינטית למאה העשרים ואחת והתקינה בביתה טלוויזיית LCD מודרנית. עכשיו התמונה שיוצאת מהממיר חתוכה בצדדים, ולא משנה איזה aspect ratio בוחרים בטלוויזיה. החיבור נעשה באמצעות RCA בדיוק כמו מקודם, ואני חושד שזו המגבלה. גם איכות התמונה לא משהו במונחים של 2016, פשוט עם כל הריצודים של השק"ק זה לא ממש הורגש עד כה.

אמי פנתה אל חברת הלוויין בבקשה להחליף את הציוד (שכבר שולם במלואו לפני שנים) לדגם מודרני יותר עם יציאה דיגיטלית, ללא צורך ב-VOD, הקלטה וכו'. הם בתגובה ניסו לדחוף לה את השירותים המתקדמים שלהם והתעקשו שעליה לשלם 25 שקלים לחודש על כל ממיר, מה שלא כ"כ ברור לי בהתחשב בכך שמדובר בהתיישנות טכנולוגית ולא באיזה שדרוג שהיא מבקשת. אציין גם שהיא לא מסוג הלקוחות שצועקים או מאיימים לעזוב כל שני וחמישי (ואולי זה חלק מהבעיה), אלא בסה"כ מנויה נאמנה של החברה כמעט מאז שהחלו לפעול בישראל.

האם למישהו מכם יצא להתנסות בסיטואציה דומה ולהחליף את הציוד הזה ללא עלות? האם יש לכם רעיונות נוספים למדוע התמונה חתוכה? הטלוויזיה היא 32" של היטאצ'י, אם זה רלוונטי.

אשמח לכל עצה או תובנה.

פורסם

גם לי יש ממיר של יס מלפני 10 שנים, תגדיר את ה-

aspect ratio בממיר.

חבל ליפול למלכודות של חברות גדולות ודורסניות ולקנות שירותים שלא צריכים בשביל לראות טלווזיה.

פורסם

אתה יכול לנסות לפנות לפניות הציבור, הסכום שציינת לא מופיע במחירון הנוכחי

https://www.yes.co.il/customerservices/etc/contact?hp=wc

2. אולי כדאי לבדוק את תוכן ומחיר החבילה, כדי להשוות למבצעים הנוכחיים

https://www.yes.co.il/sale/deals/new?se=HP

כיום כול המסלולים כוללים השכרת ממיר ללא תשלום

פורסם

ב-yes מעולם לא היה שידור אנלוגי (בניגוד לחברות האזוריו שקדמו להוט). אתה מתכוון לממיר SD.

אאל"ט יש ב-yes תוספת של 15 ש"ח בחודש לכל ממיר HD.

שדרגתי את הממירים לפני 3 שנים, כאשר עברתי דירה. בהחלט שווה את המאמץ הכספי. גם אמך תהנה מהשיפור באיכות התמונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין דבר כזה להחליף משהו ביס ללא עלות בלי הטקס השנתי של "טוב אני מתנתק בואו קחו את הציוד שלכם"

בפעם האחרונה שדיברתי אתם בעניין הם גם רצו כסף על ממיר HD רגיל, בחינם הם מספקים רק ממירי SD פשוטים.

ההפרש בין HD ל MaxHD היה חמישה שקלים בחודש (ובסה"כ ₪15) אז הלכתי על מקס, כי אני לא יודע איך נראו

החיים לפני כפתור ההקלטה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ב-yes מעולם לא היה שידור אנלוגי (בניגוד לחברות האזוריו שקדמו להוט). אתה מתכוון לממיר SD.

אני מתכוון לממיר שאין לו יציאות דיגיטליות, מצדי תקרא לו שמעון.

גם חמישה שקלים לחודש זה מוגזם לטעמי בשביל לקוח שנמצא איתם קרוב לעשרים שנה, במיוחד בהתחשב בכך שהיום באותו מחיר לקוח חדש מקבל את כל חבילות הערוצים + ממיר HD מקליט. אבל זה המצב כשאתה אירופאי מבוגר ומנומס שאיתרע מזלו לגור במדינה מזרח תיכונית. פעם היה פה מקום לכולם, היום נראה שאם לא תצעק לא תקבל כלום, ולא רק אצל יס.

פתרנו כאמור את בעיית חיתוך התמונה, אני מקווה שזה יספיק לעת עתה. אם יוחלט שיש צורך בשדרוג הממירים, כנראה שלא יהיה מנוס מלעזוב לתקופה ואז לשוב כלקוחות 'חדשים'. ברומא התנהג כרומאי.

פורסם

אף אחד לא באמת יתן לך "לעזוב" לתקופה ואז "לחזור", ברגע שתצייצו שאתם רוצים לעזוב השיחה תועבר לשימור לקוחות ושם תקבלו את מה שתרצו בגבולות ההיגיון.

אין פה סנטימנטים ל"אני איתכם כבר 20 שנה תעשו הנחה!", לא ביס, לא בבנק ולא בחברות הסלולר.

לקוח חדש תמיד ישלם פחות מלקוח ותיק, תמיד.

מרגיש קצת מוזר להקליד את זה כאילו שזה לא common knowledge בערך כמו המשמעות של המילה בלאט בקרב אנשים שלעולם לא למדו רוסית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצל סבא וסבתא שלי בהוט החליפו בחינם. התקשרנו לשירות, באותו יום חזר טכנאי, תיאם הגעה ולמחרת הגיע והחליף את הכל. ללא עלות כמובן. זה היה לפני כמה וכמה שנים טובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין פה סנטימנטים ל"אני איתכם כבר 20 שנה תעשו הנחה!", לא ביס, לא בבנק ולא בחברות הסלולר.

לקוח חדש תמיד ישלם פחות מלקוח ותיק, תמיד.

מרגיש קצת מוזר להקליד את זה כאילו שזה לא common knowledge .

לך ולי זה ברור, אבל מי שהספיק לחיות 30-40 שנה בתנאים אחרים לא תמיד מצליח להסתגל לכללי המשחק החדשים. חבל שהגמישות הזאת צריכה לבוא רק מצד הלקוחות ולא מספקי השירות.

• תוכן חדש...