Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הקיץ הגיע ואני צריך לחדש לרכב את ההגנה זה התהליך שאני מתכנן לעשות אשמח להערות והארות

שטיפה עם מים > קצף עם סיטרוס > שטיפה עם מים > שני הדליים(סיטרוס בדילול גבוה) > שטיפה וייבוש

לאחר מכן:

מעבר עם ipa > מריחת אוטם pl > מחכה שעתיים > מוריד(עם מטלית באפינג של הקוראני).

עד כאן הכל טוב?

שאלות:

1. מה זה בדיוק panel wipe אני מבין שזה תחליף לipa אבל אשמח לקצת יותר מידע.

2. הבנתי שכדאי להשפריץ קצת מים על האפליקטור לפני היישום של האוטם מישהו יכול להרחיב על זה?

3. איזה דילול צריך לשים בדלי של 20 ליטר(תכלס אני ממלא רק 15 ליטר) של סיטרוס?

4. כמה מר פינק צריך לשים בשטיפה רגילה בדלי של 20 ליטר?

היו לי עוד שאלות בראש :cry::cry: אוסיף שאזכר.

תודה ולילה טוב.

פורסם

דבר ראשון לא הבנתי. למה לחכות שעתיים אחרי האוטם? פעם אחרונה שיישמתי אותו חיכיתי 15 דק וזה הספיק.

בקשר לשאלות:

1.זה תחליף עדיף בכמה רמות מעל ipa, פאנל וויפ זה מוצר של ג׳יטכניק שמוריד את כל ההגנות הקיימות על משטח הרכב ומכיו משטח סטרילי לפני יישום אוטם/ווקס, יש עוד מוצרים ברמה הזאת menzerna ti, carpro eraser כולם עדיפים על ipa שלא מוריד ב100 אחוז את כל ההגנות ועידו פה כמה משתמשים שלאחר יישום ipa עדיין ההגנה מתפקדת.., לאחר יישום אחד מהשלושה שציינתי לא יישאר זכר לשום הגנה.

2. זה לא חובה, אם מרססים קצת מים אז החומר פחות נספג על האפליקטור.. לא קריטי.

3.מכיוון שבמילא אחד מהמוצרים שציינתי ישאיר משטח סטרילי לא צריך לבזבז סתם סיטרוס, תשתמש בדילול רגיל 5 מ״ל על כל 10 ליטר.

4. מר פינק מצריך 20 מ״ל על כל 10 ליטר , כלומר על 20 מ״ל צריך 40 מ״ל=4 פקקים של כימיקל גייז.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

2.אין שום צורך לחכות שעתיים, לרוב גם 10דק מספיקות, במיוחד כשחם ולח.

תצפה בסרטונים ביוטיוב, אפשר לדעת האם לבצע באפינג לפי הצורה בה האוטם יושב על הרכב, מעבירים אצבע.

פורסם

מהנסיון האישי שלי ככל שחיכיתי יותר עם הpl+ הרגשתי שהתוצאה משתפרת(אבל זה גם היה בחורף אולי זה שונה)

אל תוותר על פלסטלינה.

עשיתי פלסטלינה לפני 3 חודשים בערך והאוטו נשטף כל שבוע-שבועיים ככה שאני חושב שאין עדיין צורך שוב בפלסטלינה.

1.זה תחליף עדיף בכמה רמות מעל ipa, פאנל וויפ זה מוצר של ג׳יטכניק שמוריד את כל ההגנות הקיימות על משטח הרכב ומכיו משטח סטרילי לפני יישום אוטם/ווקס, יש עוד מוצרים ברמה הזאת menzerna ti, carpro eraser כולם עדיפים על ipa שלא מוריד ב100 אחוז את כל ההגנות ועידו פה כמה משתמשים שלאחר יישום ipa עדיין ההגנה מתפקדת.., לאחר יישום אחד מהשלושה שציינתי לא יישאר זכר לשום הגנה.

מאיפה אני יכול לרכוש את הפאנל ומה מחירו בערך?

פורסם

משהו לגבי הקארפרו eraser, הוא נועד יותר לעבודה בין שלבי הפוליש, פחות להסרת הגנות.

החומר לא מתמחה בזה, מנסיון.

פאנל וויפ לעומת זאת, מדהים בהורדה של הגנות קיימות ובסטריליזציה של משטחים, בנוסף, טוב להחזיק אותו למקרים של שרף קשה ועיקש ודבקים מעצבנים.

"יאללה בירי".

פורסם
משהו לגבי הקארפרו eraser, הוא נועד יותר לעבודה בין שלבי הפוליש, פחות להסרת הגנות.

החומר לא מתמחה בזה, מנסיון.

פאנל וויפ לעומת זאת, מדהים בהורדה של הגנות קיימות ובסטריליזציה של משטחים, בנוסף, טוב להחזיק אותו למקרים של שרף קשה ועיקש ודבקים מעצבנים.

מהיכן קונים אותו?

פורסם (נערך)

זה ניחשב כחומרים מסוכנים ביבוא ולא קל לקבל

מחו"ל ללא אישורים מתאימים והובלה מתאימה.

לנו יש להציע STRIPPED -EASE

אותו תפקיד פעולה מחברה בריטית גם

ANGELWAX בכמות חצי ליטר בלבד

לאחר קבלת כל אישורים יבואנו מוצר

הזה לארץ.

זהו מוצר מקביל לPANEL WIPE

וזה כתוב גם באתר שלהם.

http://angelwax.eu/products/exterior/strippedease/

strippedEase.jpg

עריכה אחרונה על ידי יעקב אלטר
פורסם
מהיכן קונים אותו?

את שלי רכשתי דרך detailed clean, פעמיים, האחרון לפני כחצי שנה.

לא נדרשתי לשום אישור מיוחד, כזה או אחר.

בחודש שעבר הוזמן אוטם carpro reload, וסאמפל של carpro eraser (ועוד כמה מברשות, פחות מעניין) - שוב, שום בעיה עם משלוח וללא דרישה של אישור.

קוד קופון לאתר שמקנה 5% הנחה, D-World , בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

שיפפו האם ישמת את ה reload?

ממליץ בהשוואה ל jetseal ,שאני לא ממש מרוצה ממנו.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)

השאלה היא מה אתה מחפש, מה הצרכים שלך ולמה אתה לא מבסוט מהג׳ט.

בגדול? ממליץ ואפילו בחום.

בצע חיפוש קטן או שתסתכל בהודעות האחרונות שלי, רשמתי חוות דעת מפורטת.

מוצר מעולה.

עריכה: קח

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600688-%D7%91%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%A2&p=5125085&viewfull=1#post5125085

תמונות בהודעה מספר 29.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
את שלי רכשתי דרך detailed clean, פעמיים, האחרון לפני כחצי שנה.

לא נדרשתי לשום אישור מיוחד, כזה או אחר.

בחודש שעבר הוזמן אוטם carpro reload, וסאמפל של carpro eraser (ועוד כמה מברשות, פחות מעניין) - שוב, שום בעיה עם משלוח וללא דרישה של אישור.

קוד קופון לאתר שמקנה 5% הנחה, D-World , בהצלחה.

כאשר מביאים אחד ולא כמות כיראה לא עושים בדיקה פיזית ובטח לא נידרש גם מע'"מ,

ואדם פרטי ולא חברה או עסק.

בכל מקרה יש מוצר על המדפים בארץ PANEL WIPE

אתה לא ממליץ-זכותך(למרות שלא בדקתה את המוצר)

פורסם

אין מע״מ בהזמנה של מתחת ל-75 דולר.

רובנו המוחלט רוכשים מוצרים בודדים ולא כמויות מסחריות, כך שזה מתאים לנו (לפעמים גם שקלול של תשלום המע״מ עדיין זול יותר ממחיר מוצר בארץ).

לגבי הפסקה האחרונה שלך, לא ראיתי שנשאר panel wipe בארץ, אם היה - כבר הייתי רוכש, יודע למי נשאר? אשמח לקנות.

באם התכוונת למוצר שאתה משווק, אז כוונתך לא הובנה ועדיף היה להיות ספציפי.

אל תשמש בשלילה, אינני ״שברתי״ את המלצתך, עניתי לחבר הפורום על שאלה שנשאלתי לגביה.

וכמובן שאמליץ על מוצר שניסיתי ולא על מוצר שלא ניסיתי, אין בזה הגיון :)

"יאללה בירי".

פורסם
אין מע״מ בהזמנה של מתחת ל-75 דולר.

רובנו המוחלט רוכשים מוצרים בודדים ולא כמויות מסחריות, כך שזה מתאים לנו (לפעמים גם שקלול של תשלום המע״מ עדיין זול יותר ממחיר מוצר בארץ).

לגבי הפסקה האחרונה שלך, לא ראיתי שנשאר panel wipe בארץ, אם היה - כבר הייתי רוכש, יודע למי נשאר? אשמח לקנות.

באם התכוונת למוצר שאתה משווק, אז כוונתך לא הובנה ועדיף היה להיות ספציפי.

אל תשמש בשלילה, אינני ״שברתי״ את המלצתך, עניתי לחבר הפורום על שאלה שנשאלתי לגביה.

וכמובן שאמליץ על מוצר שניסיתי ולא על מוצר שלא ניסיתי, אין בזה הגיון :)

יש לי GTECHNIC PANEL WIPE

וגם כל מוצרים של ANGELWAX

אני לא מורשה למכור GTECHNIC

זה רק לשימוש אישי ולהשוואות לחברות

שאני מורשה למכור,בבקשה תבוא תנסה

ותשואה,כמו כן בקרוב יבוא ANGELWAX

ואני יארגן יום ניסיון ועבודה ושאלות ותשובות

עם נציגי ANGELWAX בין הדיטיילרים וסוכם

עם מנהלי הקארספורום שגם חברי הפורום

המעוניינים בתחום הדיטיילינג יגיעו,אבל זה

בעוד מ"ס חודשים,בינתיים מוזמן לבדיקה

ולהשוואה לכל חומרים אחרים המקבלים