Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

קודם כל התחדשתי במאליבו LT3.5 2010 דגם לוקצ'ורי, ואני רוצה להגיד תודה על העזרה של חברי הפורום בבחירה.

לקחתי את הרכב למוסך ליישור קו, בגדול הוחלפו הרבה דברים הגדול שבניהם זה משאבת מים, יצאתי סהכ בנזק 2k שזה סביר.

לעניין, כשאני מדליק את המזגן 30 שניות ראשונות יש לי ריח של סוג של עובש, כשביקשתי מהמוסכניק להחליף לי פילטר מזגן אולי זאת הבעיה, הוא אמר והראה לי שאין לי פילטר מזגן כלל וזה תקין! ובשביל לשים פילטר צריך לחתוך שם משהו, ולא הרבה עושים את זה אז צריך גם להזמין במיוחד פילטר, האם הגיוני? האם עדיין להתעקש שישימו פילטר?

עוד פיתרון שהמוסכניק נתן לי, זה סוג של מפיץ ריח ששמים ברכב ממונע עם מזגן ל 10 דק והוא הורג את החיידקים ומעלים את הריח, מישהו מכיר?

הדבר הנוסף, אומנם הייתי מוכן לצריכת דלק גבוהה אבל בחיפה(90% נסיעה ערונית) הרכב אוכל 1 ל 6.5, חשבתי על מערכת גז, האם היא לא מסוכנת, שמעתי שהיא שורפת מנוע לפעמים או יוצרת תקלות חדשות, או שהמערכות כבר מפותחות מכדי ליצור בעיות?

תודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

משהו כזה קיבלת?

זה יעלים לך את הריח המסריח מהמזגן, תדאג לפעמים להעביר למצב סירוקלציה חיצונית כדי לאוורר את התעלות של המזגן.

יכול להיות שהרכב הספציפי שלך יוצר בלי בפילטר מזגן.

פורסם

תודה רבה אקנה מכשיר כזה מקווה שיעבוד, השאלה אם כדאי לשים פילטר או שזה לא משנה כל כך?

ולגבי מערכת גז יש אולי משתמשים במערכת?

פורסם

אוקי מישהו שעשה באזור חיפה(גם נהריה) ממליץ על מקום מקצועי?

הבנתי גם שיש כל מיני סוגים של מערכות כאלה אשמח לשמוע עוד מידע על זה

פורסם

לגבי הספריי לחיטוי מערכת במזגן שהציעו לך,

הוא משחרר המון רעלים שמחטאים את המערכת,

והמלצה של הרבה אנשים בתחום זה לאחר הפעולה שלו להחליף פילטר מזגן בגלל שהרבה מאוד רעלים כביכול נדבקים לפילטר,

במקרה שלך, לא יודע עד כמה זה בריא להיות ללא פילטר כלל.

Seat Ibiza FR

פורסם

לא רק שזה לא בריא להיות ללא פילטר מזגן בכלל (כל מי שראה פעם מה נתפס עליו מיד מבין) יש גם השפעות שליליות על מערכת המיזוג, במידה והיא כן תוכננה שיהיה לה כזה. עובשים, ריחות, סתימה של המאייד ועוד כל מיני דברים כיפיים.

מומלץ להחליף מדי שנה או לפי הוראות היצרן ועדיף לשים משהו איכותי, כי זה מה שאתה נושם .

הזול עולה ביוקר

פורסם

בדגם הזה אין פילטר מזגן 'מקורי'. כמו שאמרו לך כבר מעלי, ישנה אפשרות להוסיף פילטר וזה מצריך לחתוך מעט פלסטיקה מאחורי התא כפפות. התקנת פילטר לא תסב נזק בכל מקרה וסביר להניח שהאויר שתנשום בתוך חלל הרכב אכן יהיה נקי יותר.

לי יש את אוטו הרכב רק שנת 2008. התקנתי מערכת גז ב'גז פרו' בעין המפרץ. אני די מרוצה מההתקנה שלהם, החל מהתשתית ועד לכיול של מפת הזרקת גז.

לפני ההתקנה לא עשיתי שיעורי בית טוב מספיק וברכב הותקן רדוקטור ( ממיר גז ממצב נוזלי לגז לפני הזרקתו למנוע ) שהספקו חלש מהספק המנוע. זה גרם להופעת check engine מדי פעם אחרי העמסות רציניות.

את זה פתרתי על ידי כיול עצמי מדוייק יותר של מפת הזרקת הגז.

לך אני ממליץ לבקש פרטים טכניים עבור המערכת שיתקינו לך ולוודא שהרדוקטור אכן עומד בהספקי המנוע שלך (221 כ"ס, ~165 KW).

אני הסבתי הגז פרו כי הייתי מרוצה מעבודתם הקודמת ברכב של אישתי, והאמת שעל jgas שמעתי דברים פחות נעימים. תנסה להריץ חיפוש תביעות נגד jgas ו נגד gas pro בגוגל ותחליט לפי התוצאות.

ישנם עוד כמה דברים שחייבים להתקיים בתקנה איכותית :

*אורך צנרת הגז מהרדוקטור לראשי המנוע חייבת להיות זהה, ואורכה לא ארוך מ30-35 cm.

*מזרקי הגז חייבים להיות מותקנים שפיית היציאה היא כלפי מטה ואורך הצינורית מהמזרק עד לסעפת יניקה יהיה זהה בכל 6 המזרקים.

* זוית הקדח של המרסס בתוך הסעפת חייב להיות סביב ה45 מעלות וכיוון הגז הנכנס דרכו חייב להיות עם כיוון התנועה של האויר אל תוך הצילינדר.

*כמובן שדברים שוליים כמו נוחות החלפת הפילטרים וטיב התקנת התשתית, ההלחמות ושאר חלקי ההתקנה חייב להיות איכותי וטוב.

את ההתקנה על הרכב שלי אתה יכול לראות באתר של גז פרו עין המפרץ, תחת היצרן שברולט (צבע כחול כהה)

בהצלחה!

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...