Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הרכב של אישתי היה במוסך (לא מורשה יבואן ). אני הבאתי את המוצרים . שמן + מסנן . נוזל קירור 2 ליטר מרוכז. 4 בקבוקים שמן גיר אוטומט . מיונדאי שופ.

פשוט נשאר הרבה מנוזל הקירור המרוכז. זה ככה צריך להיות אחרי החלפה מלאה של הנוזל הישן ברכב ? (תמונה )

http://www.interload.co.il/upload/440703.jpg

ושמן גיר נשאר 2 בקבוקים .

פורסם

נראה שהם לא עשו החלפה מלאה.

תחזור אליהם ותשאל מה בדיוק קרה. כי את כל המיכל הזה צריך למהול עם עוד 2 ליטר מים לפחות, וכמעט הכל בסוף אמור להיכנס לרדיאטור ולמיכל העודפים.

שמן גיר תבדוק כשהרכב מונע והגיע לטמפ' עבודה. הוא צריך להיות בטווח בין ה-MAX ל-MIN של ה-HOT.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

שמן גיר הוא אמר שיצא 2 ליטר (השמן היה ממש שחור ). ולכן מילא 2 ליטר חדש. ונשאר 2 בקבוקים .

נוזל קירור הוא שם ממש ממש מעט בלי שום מים.. במיכל. לא יודע למה שם רק מרוכז. הוא אמר שזה בסדר שמתי רק מעט .ואמר שהקיים נראה נקי וטוב .הוא גם ציין שאישתי לחצה אליו מהר מהר כדי שיסיים. והוא צריך את הרכב לכמה שעות כדי שיהיה ממש קר ואז לעשות החלפה מלאה של נוזל הקירור. אז כנראה עוד כמה שבועות יביא לו שוב את הרכב ויעשה ניקוי מלא .

על כל ליטר נוזל קירור צריך 1.5 ליטר מים מסוננים ( כך אמרת לי בעבר אסף ) אז מה שנשאר במיכל המרוכז אפשר לשים 3 ליטר מים או חייב פחות ?

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

עכשיו כבר אין ברירה. תרוקן את כל הנוזל, תמלא את כל מה שנשאר מהתרכיז ישר לרדיאטור, ופשוט תמלא את השאר עם מים מזוקקים/מסוננים.

לגבי מדיד שמן גיר, הוא נמצא בין המצבר/פילטר אוויר, למנוע. שוב - מדידת שמן גיר רק כשהרכב מונע. אפשר גם קר.

Stay Dirty

פורסם

אבל אני רוצה שהמים ביחס לתרכיז יהיו על פי הנדרש. אם התרכיז בתוך דלי כמה מים לשים עליו? על פי הצילום של התרכיז קירור נשאר כמעט מלא תרכיז להבנתי. ואני לא עושה אלא רק המוסכניק וזה יהיה עוג שבועיים ככה. הוא יצא לאילת .

• תוכן חדש...