Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, היו ימים!!!

אם רק היתי קצת יותר מבוגר, גם הייתי זוכה ל"חוויות ה VIP" בשרותים של הפינגווין/ליקוויד/קולנוע דן, אבל מאחר והייתי צעיר מידי (16) המקסימום שעשיתי זה ללכת להשתין ולראות זיונים והסנפות מסביבי.

כל פעם שמאזכרים מדורניקים ומכות אני חיב לאזכר חבר כיתה שאבא עשיר קנה לו קורסה SR חדשה צהובה, הבחור נסע בדיזינגוף, נכנס בקורטינה של מדורניקים שיצאה ברוורס מהחניה של התחנת משטרה וחודשיים אחרי זה שוחרר מבית החולים כשהחלים מהמכות שחטף! מהתאונה עצמה לא קרה לו כלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אדוני,גרניט,רושפלד ועוד לא שפים בעינך?

אתה עושה רומנטיזציה לכל העניין. בעולם של היום כמעט ואין שפים כאלה, התפקיד של השף הוא הרבה יותר כללי מלעיוד ולבדוק מנה מנה.. אולי הוא באמת בא ועושה סרוויס בשבוע.

ירון שליו נמצא בטוטו כל יום ומסתובב כמו טווס בחדר האוכל.. ומה? האוכל אשכרה ברמה של מסעדת חוף בינונית. הדבר הכי טעים מהארוחה המאוד יקרה שאכלנו שם היה הפיצה. ושמע קטע.. התלוננו על המזון ובא המנהל כשהשף ברקע ואומר שזה מה יש וככה המנות אצלנו. אני במקומו הייתי מתבייש בעצמי נכנס למטבח ומכין משהו שראוי את הכסף שהוא גובה על מנה. מה אני בא להגיד? הנוכחות של השף מאוד עוזרת אבל אם הוא פוץ נפוח זה לא תמיד המקרה ורובם כאלה. שף צריך לתת דרך, לבנות תפריט, למצוא את האנשים הנכונים והספקים הנכונים.

שמע, אל תכניס לי לפה מילים שלא אמרתי, אני מדבר על עשרות מסעדות ב 5 יבשות שונות ואתה מדבר איתי על שף שיש לו 2 מסעדות באותה עיר או בריחוק של 20 ק"מ אחת מהשניה? תהיה רציני.

עניינית, אני לא עושה שום רומנטיזציה, מיטב המסעדות הכי טובות בארץ הן מסעדות שהפודי הממוצע (שלא לדבר על "סתם" סועדים) אין להם שמץ מושג מי בכלל השף שלהם. מי השף בברסרי? בקופי בר? במול ים (זצ"ל)? במנטה ריי? מי היה כל השנים השף ביועזר?

שפים שקורעים את התחת סרוויס אחרי סרוויס בחום המטורף של המטבח וזו הדרך היחידה להצליח באמת לאורך שנים ולא ללכת לטלויזיה וכל חצי שניה להמליץ על הסכין המדהים או על המיקסר הסופר חזק.

אלא לא שפים, אלא אנשי תקשורת ושיווק שמירב המאמצים שלהם הם לכיוון ייחצון..

מבין כל השפים המיוחצנים, היחיד שיש לי הערכה גדולה מאוד אליו כשף מאוד מקצועי ואיכותי הוא אהרוני.

כל היתר, נו, יאללה, בסדר...

מתמחים יותר בסגירת מסעדות! :-)

בנוגע להערתך על ירון שליו, בין אם השף יושב כל היום בסרוויס או מפזז בין אולפני הטלויזיה, אם הוא לא שף טוב, שום דבר לא ישנה את זה שהוא כל היום בסרוויס.

רוצה לאזכר עוד פארסונת טלויזיה שפרצה לחיינו כרוח סערה? יאללה, מושיק רוט.

לא יודע מה הסיפור עם המסעדה בהולנד, לא יודע מה תפקידו שם, לא יודע מי יצר את המנות, לא יודע כלום מעבר למה שקורא בדפי היחצנות שלו אבל זה לא שף של מסעדת 2 כוכבי משלן, זה אפילו לא אחראי פס קר של מסעדה איכותית תל אביבית, הבן אדם מביך בעבודה שלו, אין לו מושג בשיט והאני מהמר שהקשר בינו לבין 2 כוכבי המשלין של המסעדה הוא קלוש ביותר.

תראה את התפריט שבנה בטוטו, השותף כלים בטוטו היה בונה משהוא יותר מרשים.

אכן, לא מכיר הרבה מקומות שפילה עם כבד אווז מעל זה מנת הדגל שלהם, אשמח לשמוע על עוד :-)

פילה בקר עם כבד אווז עליו היא מנה מאוד מאוד קלאסית צרפתית, מאחר ובישול צרפתי קלאסי "יצא מהמודה", קשה למצוא היום את השילוב הזה במסעדות רגילות כי זה נראה מאוד מיושן ולא חדשני אבל אם תלך למסעדה צרפתית קלאסית (יש עוד כזה דבר בישראל?), קשה לי להאמין שהמנה לא תהיה גולת הכותרת בתפריט.

אייל,

איזו מסעדה?

פורסם

נ.ב - צחי (מר בוקששתתר - מסעדות, המבורגר בלאק)

עדיין מגיע אלינו עם הילדים למסעדה לסירוגין. (אנחנו נשארנו בסביבה)

אייל.

אייל,

איזו מסעדה?

הסוף של הודעה 131.

סירוגין זה לא שם של מסעדה...:lol:

פורסם

נ.ב - צחי (מר בוקששתתר - מסעדות, המבורגר בלאק)

עדיין מגיע אלינו עם הילדים למסעדה לסירוגין. (אנחנו נשארנו בסביבה)

פורסם

כן, הבנתי.

איך קוראים למסעדה???

פורסם

חבל על הזמן איך אתה מתלהב מזה.:lol:

מזכיר לי את הדוד הזה שכל פעם מתלהב מ"שדייך" בהגדה של פסח.

פורסם

בגירה,הרגת עם ''שדייך'' .

אפשר בבקשה מתכון לסטיק כבד בקר מוקפץ עם פטריות וביצים?

אני חולה כבד בקר,עדיין לא מצאתי מתכון לפטה כמו בבתי מלון,ללא לחם.

פורסם

לא רשמתי, כי זו המדיניות שלנו, אנו לא נכנסים לדיונים ברשת.

העלו כאן קצת נוסטלגיה והשתתפתי , ואני מתנצל כי זה באמת לא הוגן .

אבל - תסלחו לי ונעזוב כך, וגם מי שמכיר בבקשה לא לרשום.

תודה - אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...