Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לארגן אירוע מצומצם למשפחה הקרובה ביום שבת בשעות הצהריים המוקדמות.

אשמח להמלצה למסעדה איכותית באיזור חיפה והסביבה.

רב תודות.

פורסם

השרשור הזה פתוח כבר רבע שעה ואף אחד עוד לא המליץ על דוניה רוסה? נו באמת.

אמ;לק: דוניה רוסה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זו הייתה המחשבה הראשונה שלי. אך לצערי הם לא מאפשרים תפריט אירועים בשעות שנוחות לי אלא רק מהשעה 18:30 בשבת.

פורסם

אחרי שקופנינג'ה הוציא לי את המילים מהמקלדת, סתם בשביל הפרוטוקול אשאל אותך מה הסגנון הרצוי, יש בחיפה לא מעט מסעדות טובות בסגנונות שונים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין העדפה מסויימת. מינה טומיי לא וגם רפאלו לא (למרות שהם מצויינים!) וגם לא מסעדת דגים או פירות ים\סושי. אז משהו שכולל בשר אני מניח :)

• תוכן חדש...