Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב נסיעה לחול למשך כ 3 חודשים אני מעמיד את הרכב שלי ללא תזוזה.

בנתיים החלטתי לקנות כיסוי איכותי.

לאחר ההעמדה הארוכה אני לא אניע מבלי להחליף שמן ופילטר שמן.

אשמח לדעת מה עוד כדאי לעשות

-ניתוק מצבר ? (אין לי בעיה להחליף מצבר אחר כך,השאלה אם כדאי מבחינת קורוזיה או פגיעה כלשהי)

-העמדה על בוקים להארכת חיי הצמיגים?

-פילטר דלק ? (הוחלף לפני כחודש)

עד כמה קריטי להניע לאחר התקופה הזאת לנסיעה קצרה לפני החלפת השמן ? (יכול להיות שלא אוכל לבצע את ההחלפה בבית,בגלל זה אני שואל)

כל עצה נוספת תתקבל, המטרה לשמור כמה שיותר על הרכב ושלא יפגע מההעמדה.

אם תתכן פגיעה רצינית בזמן הזה, אדאג שיניעו אותו פעם בשבוע שבועיים, אבל אני מעדיף שלא כי זה דורש התעסקות עם הכיסוי וכו'.

תודה!

Miata ND2

פורסם

נתק רק מצבר וטוס לך בכייף ותיהנה. לא צריך לבצע שום טיפול של החלפת שמנים זה כולה 3 חודשים......אלא אם הרכס כבר נחוץ טיפול בלי קשר.

פורסם

סתם שאלה, חשבת על לתת אותו לקרוב משפחה\מישהו שאתה סומך עליו ומכיר אותו שינהג עליה ?

לדעתי זה עדיף מאשר אחר כך כל הפרוצדורה של להניע רכב שלא זז המון זמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתק מצבר וכסה את הרכב.

שמן מחליפים ברכב שעמד כמה שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן הרכב יצטרך טיפול לאחר התקופה אז שמן אחליף,תודה לכולם

מצבר רק פלוס/מינוס או גם וגם?

אין פגיעה בצמיגים בתקופה הזאת שהם עומדים רק על נקודה אחת ? (כמובן שאמלא בהם כ 37PSI)

ואושריקו אני יכול להגיד לבן משפחה להניע אבל כמו שאמרתי זה סיפור,סיבוב אין מצב .

Miata ND2

פורסם

אני מחזק את הדעה של לתת את המפתחות לקרוב משפחה (או לחבר כנופיה :wink:) שיעשה סיבוב קטן פעם בשבועיים-שלוש.

+כדאי לשנות את מקום החניה שלא ימשוך אש וונדליזם. (החופש הגדול בפתח...)

פורסם

החניה תהיה בתוך הבניין ותחסם על ידי רכבים, אז יהיה מאוד קשה לצאת לסיבוב גם אם אני אסכים לתת למישהו, וונדליזם לא יהיה עקב זה.

Miata ND2

פורסם

אני מקפיץ כי לא ענו לגבי השאלה.

מה הנזק לצמיגים שעומדים 3 חודשים באותה נקודה (בולמים קפיצים לא מעניינים כי הם יוחלפו) , בהנחה שאני שם בהם לחץ אוויר גדול יותר, ההתלבטות אם להעמיד את הרכב על בוקים או לא כדי לא לפגוע בצמיגים.

תודה.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשטסתי לחודשיים פשוט השארתי את הרכב חונה בחניה הקבועה שלי.

כשחזרתי נאלצתי להחליף את המצבר כי הוא מת. חוץ מזה, הרבה לכלוך ובעקבותו מדבקות של "קונה רכב לפירוק"

הכל היה בסדר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נפח צמיגים בלחץ גבוה מהרגיל

לחילופין, יש רמפות ייעודיות לנושא שהבסיסן קעור כדי לשמור על צורת הצמיג

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

שוב המטרה לדעת אם יש נזק לצמיגים כי על שאר השאלות קיבלתי תשובה.

חולגי הוחלט לא להזיז,Pavlik תודה שוב קשה לדעת ככה אם היה נזק לצמיג,אלי אשמח לקישור לרמפות או לתמונה כדי לחפש מאיפה

תודה לכולם

Miata ND2

פורסם
נתק רק מצבר וטוס לך בכייף ותיהנה. לא צריך לבצע שום טיפול של החלפת שמנים זה כולה 3 חודשים......אלא אם הרכס כבר נחוץ טיפול בלי קשר.

מסכים לחלוטין ומוסיף, בעדיפות גבוהה מאוד לזכור איפה שמת את המפתחות :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...