Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחרונה עברנו דירה מאשקלון לר"ג, הרכב הנוכחי הינו אאוטלנדר שלא כלכך מסתדר עם החניה בר"ג ובת"א. נוסיף על זה ש6 מתוך 7 ימים בשבוע הנסיעות הינן עירוניות ומסתכמות ב 10 ק"מ ליום. ועוד פעמיים בחודש בסופש נסיעה לאשקלון.

סה"כ הנסועה השנתית הצפויה הינה כ 10000 ק"מ מקסימום.

מה שהביא אותנו למסקנה שהרכב הנוכחי מיותר לצרכים הנ"ל.

אנחנו זוג עם תינוק בן שנה וחצי, התינוק יושב בכיסא בטיחות בגודל קצת מעבר לממוצע.

הדרישה היא לאכלס אותנו (זוג ותינוק) ועגלה יחסית קומפקטית בתא מטען.

כמו-כן אמינות וחסכון בדלק הינם דברים חשובים גם. ורצוי שהרכב יהיה זריז.

התקציב הינו באיזור ה 85-90 אלף. מה שהביא אותי לחשוב על:

1. פיגו 208 רמת גימור אקטיב פרו - 0 קמ מליסינג יוצא 87000 על הכביש.

2. סיאט איביזה חדשה מהסוכנות שעולה 83100.

מה מומלץ מבחינת המרחב והדרישות מעלה?

תודה.

*יש לציין שעד האאוטלנדר הייתי בעלים של 3 רכבי סיאט בעלי DSG7 ולא נתקלתי בכל בעיה כלל, אז לא דואג מבחינת אמינות.

פורסם

מבחינת מרחב מאחור ותא מטען ה208 עדיפה ולטעמי נוחה יותר מהאיביזה. יש לה גם 3 שנות אחריות.

הסיאט זריזה יותר ויש לה עוד קצת תוספות אבל כמובן יש משמעות להפרש במחיר ולעובדה שהיא חדשה לעומת יד ראשונה 0 ק"מ.

*ל208 יש שתי רמות גימור -אקסס ואקטיב, לא מכיר אקטיב פרו.

פורסם

ה 208 יותר נוחה בעיר, אך האיביזה בעלת ביצועים טובים יותר.

לדעתי כדי לך לשקול את האיביזה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

לדעתי 208 עדיפה. הביצועים וצריכת הדלק כמעט זהים, כשה-208 נוחה ומרווחת יותר ובעלת תא נוסעים נעים יותר. האבזור דומה אבל לכל מכונית יש פרטים שאין במתחרה. לסיאט יש חיישני אורות וגשם וחלונות חשמל מאחור שאין ב-208. מצד שני ל-208 יש 6 כריות אוויר (לעומת 4), חישוקי קלים, פנסי ערפל, רמקולים מאחור שאינם באיביזה.

פורסם (נערך)

מבחינת מרווח מאחור היתרון ל208,באיביזה מאחור די צפוף וגם המושב אחורי פחות נוח.

לאיביזה אגב יש 4 רמקולים,לרמת גימור רפרנס יש 2.

הרמקולים אגב לא רעים בכלל.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר איביזה חדשה, אבל היא צריכה להיות שונה מאוד מהקודמת בכדי להשתוות ל 208 בנוחות הנסיעה. המידות החיצוניות לא השתנו ושם היא סובלת מנחיתות מובהקת יחסית ל 208. זו האחרונה שנקנתה לפני למעלה משנה לבת משפחה מכילה מושב אחורי בכלל לא רע יחסית לקטגוריה וכך גם תא מטען סביר למדי שמכיל די בקלות עגלת תינוק מקופלת ותיק החתלה לא זניח מידות בכלל ועדיין משאיר בתוכו מקום. אצלי אגב האיביזה נפסלת מניה וביה בשל בגיר הרובוטי הזה שכולם מהללים ול 208 יש עוד כמה נקודות בגלל שבחרו שם בגיר נורמלי, אבל זה אני. בכל מקרה בחינה מדוקדקת באולם התצוגה יהיה המדד הנכון באמת.

פורסם

רק תיקון קטן: ל208 יש 5 שנות אחריות ולא 3 כפי שנכתב כאן.

לענייננו:

יש לי 208 אקטיב ידנית ואני מאוד מרוצה. זוג חברים עם תינוק בדרך מאוד התרשם מהמרווח האחורי ומגודל תא המטען.

אני חושב שזה רכב מעולה ומאוד נח. ממליץ לך ולזוגתך לעשות סבב סוכנויות באחד מימי השישי, זה יהיה הדבר הכי טוב.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה לכולם.

ישנה אופציה לטויוטה אוריס היברידית שנת 2014 במחיר של 90 אש"ח.

האם כדאי לשקול אותה? מבחינת מחירון ואמינות אני בטוח שהיא לא נופלת מהפיגו. גם במרחב הפנימי היא קצת יותר מרווחת מהפיגו.

פורסם
דיי בטוח שחזרו ל3 שנות אחריות בחדשות.

קניתי את שלי מהחברה בינואר האחרון (ארבעה חודשים) וקיבלתי 5 שנות אחריות.

או שכשאתה כותב "חדשות" אתה מתכוון ליותר חדש מינואר 16? כי אז באמת אני לא יכול לדעת כי לא טרחתי לבדוק.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...