Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עלות הטיפולים זהה בכל המוסכים המורשים? כמו סוג של רשת? כי ראיתי עלות של טיפול 90,000 במוסך של קבוצת השלושה שהוא מורשה של ניסאן ב 2,000 שקל. יקר לי מאוד. האם יכול להיות שמורשה בבאר שבע יהיה זול יותר? או שאין הבדל? ועל הדרך איך אני יכול לדעת מה מרכיב הטיפול מבלי לעשות להם טלפון למרכז שירות של קרסו? כי מניסיון לא כולם אומרים בטלפון.

פורסם

מניסיון יש אפשרות לקבל הנחה על הטיפולים במוסך מורשה פשוט כנס למנהל ותגיד לו שאתה מעונין לבצע רק שהמחיר יקר לך ותראה איך הוא מוריד לך אותו וכן.לפי דעתי המחירון טיפולים זהה בכל מוסכי היבואן רק שהמחיר יכול להשתנות לפי ההנחה שיעשו לך

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

מחזק את דברי קודמי בתגובות, עם זאת, 2000 שח לטיפול 90 אלף נשמע דווקא סבירעוד במורשה יבואן, בהנחה שאתה לא קונה חלפים ומביא אותם איתך למוסך....

מה כולל הטיפול? האם יש לך את המידע? האם קיבלת הצעת מחיר בכתב?

הזול עולה ביוקר

פורסם

בהחלט יכולים להיות הבדלים,היו כבר דוגמאות כאלו בפורום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לעונים.

יאני אין לי מושג לגבי הטיפול מה הוא כולל, רק את המחיר שזה מה שמצויין בדף האינטרנט של המוסך המורשה שציינתי לעיל.

לא קיימת אופציה באיטרנט לדעת מה כולל הטיפול? ממש לא בא לי להתקשר למרכז שירות שלהם.

פורסם

למה? הם נושכים דרך הטלפון?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתקשר לסתם מרכז יכינו לך הצעת מחיר מפורטת וישלמו לך.

בכל אופן בטויוטה נתנו לי בלי בעיה דרך הטלפון ושלחו לי בפקס ובמייל.

• תוכן חדש...