Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"סופר ג'יפ" לאשתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי בכל הסוכניות (פרט לסובארו) ולא מצאתי רכב עם תא מטען חשמלי, גם לא בתוספת תשלום.

אלא אם כן הורידו את זה מהמפרט, אני די בטוח שלפורד קוגה יש דלת תא מטען חשמלית.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שההתלבטות שלך היא בין "נוחות" לבטיחות למרות שבעיניי גם הספורטאז' של קיה מאוד נוח. לדעתי הוא יכול להיות אופציה טובה, דווקא בזכות מערכות הבטיחות שמגיעות איתו.

פורסם

נשמע שאתה בחרת בראב 4 וזה בסדר גמור, לגביי ההיבריד, אם התוספת לא משמעותית עבורך בחר בה. מדובר ביחידה מוכרת, אמינה ומוצלחת.

תקבל זמינות כוח טובה יותר, תאוצה חזקה ומושכת, צריכת דלק טובה יותר, סחירות טובה יותר, קצת יותר שקט בתא הנסועים במהירויות נמוכות.

תתחדש.

פורסם

אכן הראב 4 הקיים עשה פחות מ- 17K ק"מ והוא באמת רכב מצוין ואשתי מאוד מרוצה ממנו.

קיבלתי עליו הצעה טובה, ראיתי שיצא דגם חדש (יותר נכון מחודש) וחשבתי שאולי זאת הזדמנות להתקדם.

אתה לא מתקדם, אתה מבזבז.

זה כמו לקנות טלוויזיה חדשה אחרי שנה, שהיא בדיוק כמו הישנה, כשהישנה עוד עובדת פיקס.

לא שיפרת את איכות חייך בכלום, רק זרקת כסף על אין-שיפור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה רבה על ההמלצות שלכם.

בעקבות כך, התחלתי להסתכל על סובארו Forester וסובארו Outback, בינתיים ברמת נתונים יבשים.

אני רוצה לעשות "שיעורי בית" לפני שאני מגיע לסוכנות בתחילת שבוע הבא.

עברתי על הקטלוגים שלהם והאמת היא שהם מאוד דומים. ההבדל במחיר מחירון עבור דגמי בסיס של שניהם זה 10K ש"ח לטובת ה- Forester אשר מגיע עם מנוע קצת יותר חלש ובסיס גלגלים קצר בכ- 10 ס"מ.

אשמח לקבל הסבר על ההבדלים ביניים, מה יותר מתאים לצרכי, מה יותר משתלם, איזה דגם חדש יותר/מתקדם יותר ואילו מבצעים יש היום ברכבים אלה.

תודה

פורסם

הספורטאז GT נותן איבזור כללי ובטיחותי הרבה יותר ובהפרש גדול ובחבילה כוללת

הוא לערכתי בפער גדול מכל אלה שהזכרת,טויוטה סובארו הונדה.

הפורד קוגה והמאזדה 2.5 ליטר נמצאים במיקום יותר גבוה,אבל הקיה הגודשת לוקחת

את הרשימה עד 190 אלף לטעמי.

פורסם

אני מזכיר שהרכב מיועד לאישתי והיא ממש לא צריכה מהירות.

חוץ מזה, יש לה בעיה עקרונית עם המראה של תוצרת קוריאנית (הטוסון והספורטאז').

מה הרכב העדיף בתקציב של עד 190K ש"ח:

1. ראב 4

2. הונדה CRV

3. סובארו FORESTER

4. סובארו OUTBACK

5. מאזדה CX5

פורסם

שקול שוב את עניין ההחלפה. כפי שאמרו לך היא מיותרת לחלוטין במיוחד כשאתה בעצמך מעיד שאישתך מאוד מרוצה מהרכב.

גם בעוד שנתיים וגם בעוד 3 אתה תקבל הצעות מעולות על הרכב עם קצב צבירת הק"מ הנוכחי יימשך. יכול להיות שבעוד שנה או שנתיים תקבל הצעה שלא רחוקה ממה שקיבלת היום אין לדעת.

מהאופציות שהעלת המאזדה לדעתי עדיפה.

אם לא לטעמכם תישארו עם הראב 4. הוא לא הכי טוב מבין כולם, אבל כעסקה הוא הכי בטוח. אתה כבר יודע מה אתה מקבל ואין הפתעות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בן אדם רגיל להחליף רכב בתום תקופת אחריות. זכותו. רבים, שהפרוטה בכיסם, נוהגים כך. גם אני משתדל, אלא אם כן הרכב באמת טוב ולא נמאס ממנו. אני לא הייתי נכנס לוויכוחים וקונה לאשה מה שטוב לה. אבל לא בטוח שהייתי מוסיף להיברידי בנסועה שכזאת. אשתי התעקשה על היברידי בלבד עם נסועה של 12 אלף. קיבלה את מבוקשה, למרות שזה מיותר. שלום בית שווה את זה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

עוד פעם,הטויוטה רכב מצוין ועד פה סבבה,אבל נוקשה ולא נעים היכן שצריך.

בעיר נסיעתו קופצנית ולי זה מפריע כרכב שרוב זמנו יבלה שם.

• תוכן חדש...