Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה שנת 2012 בעיות בגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר תקופה שאני מחפש רכב שני וכבר רשמתי שאני כבר מתוסכל מרמת הרמאויות של המוכרים (אפילו במגרש שהוריד 60k ק"מ מ 160k ל 100k) ומדרישות המוכרים על רכב בעלות של כמעט חדש.

בכל מקרה התחלתי לפזול לכיוון הפאביה שנת 2012 או אפילו 2013 (יש הבדל בשנתון? מתי התחלף דגם/מתיחת פנים?).

החשש הוא לגבי הגיר הידוע לשמצה.

אציין שאני חייב רק אוטומט (האישה לא מוכן גיר רגיל).

מדובר ברכב שני שייסע ביום 35 ק"מ, ראשון לציון ת"א וחזרה 5 ימים בשבוע וזהו.

כל הפרסומים פה שראית דיברונעל השנים האחרונות שהגיר כבר עבר שדרוגים וכרגע אין תלונות על הגיר, אבל מה לגבי שנתון 12 ו 13? היו שידרוגי תוכנה? עזר? אין בודקים אם אכן בוצע עדכון לגיר?

מה אפשר לבדוק לפני כניסה למכון בדיקה ןהאם להם יש יכולת לזהות תקלות בגיר?

אני מחפש רכב שיישרת אותי ולא רכב שאצטרך לדאוג על כל רעש ופיפס, לפני החזקנו יונדאי i20 שנת 2009, פשוט רכב מדהים (לדעת האישה), בלי תקלות מרווח יחסית לסגמנט ועשה עבודה מצויינת.

התקציב הוא ס"ג של 60k ש"ח מקסימום ללא יכולת למתוח התקציב ועם ציפיה לפחות.

תודה לעוזרים

• תוכן חדש...