Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים וחצי בערך נתקלתי באחת כזאת באזור זכרון יעקב ונסעתי לידה עד אזור נתניה, אם אני זוכר נכון היה מדובר באוונסיס ואכן זה היה נראה כמו סוג של מגן שמש בצבע שחור, הבחור שהיה נראה כמו מתנדב נלהב שניסה להרשים את הגברת שהייתה איתו ברכב הפעיל את הדבורה ממש לפני שחלפתי על פניו, הספקתי להאט ונסעתי על ידו וראיתי כיצד הוא שולח יד ומכבה את ההתקן (כנראה הרגיש איך הזנב גדל מהקרינה) 20 סנטימטר מהראש.

בקיצור צריך להיזהר, אני מאמין שעד שהוא מקבל קריאת מהירות הוולנטיין מספיק כבר לתת התראה של לפחות 2-3 שניות

בשיפוצים

פורסם

אני סומך על המידע של אייל, ואם הוא אומר שאין אז כנראה שלא מדובר בדבורה אלא במשהו אחר שהקפיץ את הולנטיין.

הצצתי באתר של יצרן הדבורה ואין אופציה של אנטנה פנימית, רק ה'ביצה' המוכרת, שאפשר למקם אותה על הדשבורד אמנם, אבל זה לא מה שראיתי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שאלה "על הדרך"...

יש יותר ויותר רכבים עם מערכות בטיחות מבוססות רדאר (בלימה אוט', בקרת שיוט אדפטיבית), האם אותות הרדאר של המערכות האלו יכולות לתת אזעקות שווא לכל הגלאים? התדרים זהים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

משהו בלתי נסבל. כל פעם שאני רואה קורולה לבנה מודל 2013 (הדור החדש) מאחוריי עם הלדים הצהובים שלה אני מקבל עצבים ברמות קשות. לפעמים "הסמוי" זה סתם בנאדם רגיל שמתחיל לנסוע ולהידבק כמו משוגע.

אין ספק שסטיגמות נוצרות בצדק בהרבה מקרים (לא בכולם).

פורסם
שאלה "על הדרך"...

יש יותר ויותר רכבים עם מערכות בטיחות מבוססות רדאר (בלימה אוט', בקרת שיוט אדפטיבית), האם אותות הרדאר של המערכות האלו יכולות לתת אזעקות שווא לכל הגלאים? התדרים זהים?

Iroad

יודע לפענח את סוג האות ולא רק תדר. אלה כבר איכויות של משבש. הוא חסין לגמרי מהתראות שווא בתדר 904 ננומטר. יש לו התראות שווא בתחומים אחרים, אבל בניגוד לוולנטיין הוא לא מתריע על לייזר סתם.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

הולנטיין לא יכול לשגע גלאים אחרים, הוא לא משדר שום דבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
שאלה "על הדרך"...

לצערי הוולנטיין מזעיק אזעקות שווא בתחום הלייזר מכל מאזדה 3 או 6 רנדומלית, וולבו ושאר רכבים עם מערכות דומות.

בתחום המיקרוגל (זה תכלס הרדאר) אין בעיה בשלב זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיין לא עליתי בדיוק מה כל הגורמים לאזעקות שווא בולנטיין אבל אני בטוח שהמכשירים בכניסה ויציאה מחניונים ונדמה לי שגם רכבים אחרים שמותקן בהם הולנטיין. מה שכן, הצליל של התראת שווא לא דומה לצליל של רדאר משטרתי.

פורסם

אכן התראות שווא נפוצות בקרב המאזדות החדשות למינהם. אבל אותי אישית ה v1 הציל מלייזר של ממל"ז בלזירה מוקדמת והספקתי לבלום. לכן כרגע זה נסבל...

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

Boris.K

• תוכן חדש...