Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים נהנים מהDK1 והDK2 כבר המון זמן, ועד עכשיו זה לא עשה רושם שזה הולך להזרק לאנשהו, אבל רק הזמן יגיד.

בכל מקרה תמיד אפשר למכור באיביי, המחירים כבר הגיעו לחמש ספרות אצל מוכרים מסויימים...

לגבי מי יותר טוב ממי, יש יתרונות וחסרונות בשניהם, הלכתי על הVIVE בגלל החוויה שאפשר אשכרה לטייל בחדר.

הנה סרטון שדי מסכם את העיניין.

פורסם

צריך לשים לב לגירסאת הGear VR - למיטב זכרוני יש 2 ורסיות.

אבל כן. לי יש GearVR עם S6.

לגבי ההבדלים הוידאו מעולה.

בגדול - ההבדלים מאוד קטנים ומצטמצמים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רק למען הסדר הטוב - בואו לא נתבלבל בין הgear vr לבין הvive או הrift.

הgear vr זה גימיק חביב.

הvive זה מוצר מדהים. בהנחה שהוא עובד כמו בהדגמה, ללא בעיות ובהנחה שיפתחו עבורו משחקים ותוכנות, זה ממש לא יהיה מוצר שיזרק במגירה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז קיבלתי אתמול את הgear vr. מה אגיד לכם, זה חתיכת דבר מגניב לאללה. אמנם האיכות לא משהו אבל זה רק מראה כמה הריפט או הוויו הם כנראה דברים מטורפים. אני פשוט לא יכול להסיר את זה ממני..

למשל הסרטון 360 שהעלה היום חיל האוויר בפייסבוק ניתן לצפיה ע"י הגיר. שוב, לא באיכות גבוהה לצערי אבל האפקט פשוט אדיר. מפחיד לחשוב בדורות הבאים של הטכנולוגיה והמכשירים האלו לאיזו רמה גבוהה של תחושה יהיה ניתן להגיע. בכל מקרה קיבלתי תיאבון לנסות להשיג rift או vive. מה אתם אומרים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אומר שעד שלא ניסית פורנו עם הvr לא באמת התרשמת ממנו :-P

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני אומר שעד שלא ניסית פורנו עם הvr לא באמת התרשמת ממנו :-P

אז אתמל בערב חבר הביא לי מתנה את הGEAR VR, חיברנו אותם לגלקסי 6.

תושיב 4 גברים עם משקפי מציאות מדומה בפעם הראשונה ומה נראה לך ייקרה? ברור שהשאלה הראשונה שנזרקה לאוויר זה "איך מוצאים פה פורנו?"

אז מהר מאוד עברנו ל"מוד" חיפוש פורנו.

ניסינו איזה טסט דרייב של GTR שיש בחינם באוקולוס, נחמד אבל די מעפן.

1. האפליקציה של אוקולוס די איטית.

2. כל המשחקים עולים כסף, והרבה.

2.לא פשוט להגיע לפורנו, אבל יש קצת ברשת.

3. האיכות של הפורנו שמצאנו לא משהו, זה פשוט נראה כמו על מסך ענק ולא הכי מפוקס ומפוקסל.

איכות הצפיה לא משהו, הכל נראה מטושטש ולא 100% מפוקס עם הS6, מקווה שם ה7 המצב יותר טוב.

המכשיר מתחמם בטירוף, עד כדי כך שלאחר חצי שעה בערך הוא פשוט הודיע שהוא חם מידי (ולא בגלל הפורנו) והפסיק לעבוד.

בקיצור, גימיק נחמד אבל לא הייתי שם על זה כסף עם האיכות הנוכחית.

אני כן חושב שבשלב מסויים בעתיד זה יהיה ה- דבר מבחינת משחקים וסרטים וישתלט על השוק.

פורסם

לקחת GEAR VR ומזה להסיק על שוק המציאות המדומה, זה כמו לקחת אופניים חשמליים ומזה להסיק על שוק הדו-גלגלי.

פורסם

שים לב שנתתי סקירה על הVR ולא על שום מוצר אחר שלא ראיתי או השתמשתי בחיי.

עוד הגדלתי ורשמתי במפורש שלא רואים טוב עם גלקסי 6 ומקווה שהמצב טוב יותר עם הגלקסי 7.

ובוודאי שאפשר ע"י מוצר חדש להבין את הפוטנציאל ולצפות לאן הולך השוק בעתיד.

פורסם

מהמשפט האחרון שלך היה ניתן לחשוב אחרת. בכל אופן, בהחלט, ה-GEAR VR (גם עם גלקסי 7) זה גימיק נחמד, שגם אני לא הייתי שם עליו כסף. אבל זה לא שבעתיד יהיה משהו משמעותית טוב יותר שכן שווה את הכסף. זה קיים כבר כיום, פשוט במוצרים אחרים.

פורסם

זה לא יהיה שונה עם Galaxy 7 מכיוון שהמסך באותה רזולוציה.

הכח עיבוד יותר גבוהה - אבל מעטים הדברים שמשתמשים בו.

הוא כן חווה פחות התחממות מהGalaxy S6 - אבל החוויה היא מקבילה.

גם בOculus ובVive תוכל לראות פיקסליזציה - אבל זה משמעותית יותר חד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני יכול להגיד בפה מלא, להשוות VIVE או RIFT לסמסונג גיר זה פשוט עוול אדיר לחוויה.

כאחד שנהנה מהVIVE כבר כמעט חודש, החוויה פשוט פסיכית!

שלא לדבר על הroom scale שאפילו לריפט אין אותו עדיין.

הייתי מנסה לתאר, אבל אולי עדיף לשוטט קצת ביוטיוב.

בכל מקרה אתן לדוגמה את המשחק פרוז'קט קארס, בפעם הראשונה ש"ישבתי על כסא הנהג" לא הצלחתי להוציא מילה מהפה במשך דקה לפחות.

ואחר כך התחילו הצרחות...

לשים לאשתי את המשקפיים ושתוך 20 שניות היא זיהתה את כביש 1 בארצות הברית לפי הנופים מהמשחק, זה לא פחות ממדהים.

אז בבקשה, אפילו בצחוק לא להשוות לגיר או לקארדבורד.

ולגבי פורנו? :shock2:

אבל אשתי עוד מסתובבת פה אחת לכמה, אז פדיחות...

קצת תמונות שצולמו דרך הטלפון למבט העיניים עם הVIVE.

13269261_10154767764884119_6202038686263811096_n.jpg

13267745_10154767764739119_8406369426402747677_n.jpg

13263946_10154767764624119_6827892587340099872_n.jpg

13254023_10154767764489119_2303778676604389411_n.jpg

13220904_10154767765039119_3250879315946006324_n.jpg

13237773_10154767764809119_3668156315490790969_n.jpg

• תוכן חדש...