Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מעוניין בקקטוס, מעונין בסופר מיני שאוכל גם לקחת לטיולים.

על הנייר לפיגו כן יש נחיתות מול האיביזה(צמיגים פחות רחבים, יותר איטית, גם באיבזור)

לגבי דאסטר הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי שתי מכוניות אבל היא יותר לשטח(מניסיון העבר בחול) מאשר לכביש ולכן אני מעדיף רכב לכביש

האיביזה יותר לצעירים אבל אתם אומרים שהפיגו יכול להיות שיחטפו אחכ בשוק המשומשות

מישהו יודע האם ניתן לבצע הזמנה של רכב מיוחד ולא כפי שמופיע בקטלוג(מעדיף למשל 3 דלתות וצבע מט מה שלא ניתן להזמין בדיזל ובכלל ה3 דלתות אי אפשר)

ומישהו מכיר מישהו עם איביזה fr ידנית החדשה?(ה1 ליטר) כי בסוכנות יש רק את הרגילה הdsg שעליה נסעתי והיא הייתה סבבה אך הייתי רוצה לראות את הfr בפעולה.

לגבי אחריות מישהו יודע כמה שנים אחריות זה אצל פיגו?

לגבי הוט האצ אשמח אם תאיר את עיני ברכב כזה שלא יקר לתחזוקה כמו הפיגו וסיאט.

עריכה אחרונה על ידי yosiial
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיג'ו דיזל לא תתן לך מה שג'י טי אי נותנת. זה רכב סבבה בלי שום יומרה מוטורית. זה אחלה סוס עבודה ליום יום, אבל גרזן היא לא. גם לא קלשון

פורסם

הבחור כותב שהוא מחפש טיולי נהיגה ואתם מציעים לו קקטוס? דאציה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
פיג'ו דיזל לא תתן לך מה שג'י טי אי נותנת. זה רכב סבבה בלי שום יומרה מוטורית. זה אחלה סוס עבודה ליום יום, אבל גרזן היא לא. גם לא קלשון

בגלל זה אני יורד רמה אבל חשבתי לרגע על רעיון אבל אני חושש שזה רעיון יקר

מיני קופר אס ידנית בסביבות ה70 אלף שקל

איך האחזקה שלה? אני הבנתי שהם אמינות אשמח אם תאירו את עייני.

פורסם

מיני קופר אס מצויינת כרכב פאן אם תמצא אחת לא שחוטה. גם המחיר שלהן די גבוהה לשנתון. מנוע פרינס של במוו שלא מצטיין באמינות וקשיחות שוברת גב כדיילי.

פורסם

מיני קופר אינן אמינות אך מספקות חווית נהיגה יוצאת דופן. אל תדאג. במוסך ידאגו לפנק אותך וישחטו אותך אחכ בתשלום.

פורסם

האיביזה FR ליטר ידנית בפעולה. הייתי מפרסם בפורום (אם זה לא מפר את הכללים שלו, אפילו באוף טופיק) ״מודעת דרושים״ למישהו שמכיר מישהו וכך הלאה שיש לו איביזה FR ידנית. יש לפחות 27 כאלו בארץ (מינואר השנה, ותודה לבחור שפרסם ברכב כללי את הנתונים).

אם יש בכלל, הייתי בודק פולו GTI עם מנוע 1.8 שקרובה לתקציב.

פורסם

הבעיה שאין פולו יד שניה עם המנוע 1800 וזה לא כל כך קרוב לתקציב

חשבתי על 208gti משומשת סביב שנתון 14 או אפילו 3 ספיריט שנתון 14

מה דעתכם לגבי האחזקה של הרכבים ההנ"ל?

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז זהו שהגעתי למסקנה שאני לא מוותר על התיבה הידנית ככה שהמתחרות הן 208gti יד שניה או איביזה fr(שבנינו בוודאות שה208 טובה יותר).

מה שהייתי רוצה לבחון זה השוואה בין האחזקה של האיביזה מול ה208 gti, לגבי אמינות אני מאמין שהן זהות .

אחזקה גם אנסה לברר מול המוסכים אבל בכל זאת אם מישהו יודע אשמח לתשובה.

פורסם

הפולו והפאביה שמגיעות ידני זה 5 הילוכים ו90 כס ברמת האיבזור הנמוכה ביותר לא באות בחשבון כשבאיביזה יש גם ברמת איבזור גבוה מנוע חזק יותר ו6 הילוכים.

• תוכן חדש...