Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מתלבט לגבי רכישת רכב חדש מהחברה ואשמח לשמוע את דעתכם

יש התלבטות בין איביזה fr ל208 דיזל אך אשמח לשמוע עוד דגמים מומלצים(חייב טורבו וחייב ידני)

לגבי ה208 נראלי שיהיה מאוד מאוד קשה למכור אותה בעוד 4 שנים בערך ולגבי האיביזה אני לא בטוח כי בנסיעות מבחן היה רק את הdsg

יש גם התלבטות אולי לקנות רכב יד שניה מ2013 בסביבות ה100 אלף שקל(אי אפשר למתוח את התקציב) אך אני לא יכול להתחיל להשקיע עליו ובגלל זה חשבתי לקנות חדש מהחברה, אשמח לעזרה

תודה, יוסי.

עריכה אחרונה על ידי yosiial
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתכנן לנסוע ללימודים איתה ומדיי פעם טיולי נהיגה(הרכב הקודם היה גולף גיטיאי אז ככה שקשה לוותר על הכוח והטיולים)

ואין צורך כל כך במרווח כי אני נוסע לבד

ואני מעדיף רכב יחסית קטן ויחסית אמין(בגלל זה המחשבה להוציא חדש מהחברה וידני כדי שיהיה כמה שפחות הוצאות לא צפויות)

פורסם

האיביזה נשמעת אחלה במיוחד הfr הידנית, נראת מעולה וגם יחסית חזקה.

לגבי ה208 נסעתי בה והיא גם נוסעת ממש טוב אבל כן הייתי חושש ממכירה בעוד כמה שנים.

לגבי הדלק האיביזה נשמעת ממש חסכונית ואפילו זה 6 הילוכים שזה אמור בוודאי לתרום לצריכת דלק טובה יותר בכביש המהיר.

פורסם

אני דווקא חושב שהפיג'ו דיזל תהיה מאוד פופולארית בתור משומשת, במיוחד אחת שתישמר היטב ולא תיסע הרבה.

מצד שני אולי לדרישות שלך האיביזה יותר מתאימה, יש פשוט יש בעיה עם התמחור של דגמי ה-FR, לדעתי הוא מוגזם ביחס לתוספת האבזור המינורית לעומת הסטייל.

מצד שני, דגם הסטייל לא נמכר עם גיר ידני.

פורסם

לא רואה בעיה מיוחדת עם ה 208 דיזל. דיזלים משומשים עם קילומטראז' סביר נמכרים יופי, בלי קשר לשם ולסמל. לדיזלים של PSA מוניטין מצוינים אגב. ובכל מקרה גם לא מזהה מבחינה זו יתרון מובהק של האיביזה על הפז'ו. לענין ההתאמה הספציפית, נסיעת מבחן לרוב מחסלת את הדילמה.

פורסם

מהנסיעה הקצרה על ה208 דיזל אני חייב לציין שביחס למנועי דיזל המנוע שקט.

אני רגיל בעיקר ל1.5 DCI, בהשוואה אליו המנוע של פיג'ו פחות מטרטר ,פחות רועש מבחוץ (מבפנים זה נשמע כמו מנוע בנזין רגיל) , הרכב מושך מצוין ומאובזר כראוי, ועם מושבים נוחים.

פורסם

אכן הפיגו מאוד טובה אך אני מרגיש שהאיביזה תהיה טובה יותר בשבילי, יש לה מושבים ממש נוחים ויותר אוחזים, יש לה צמיגים יותר רחבים עם חתך יותר נמוך(טוב לפניות) ובעיקרון היא מהירה יותר מהפיגו.

גם מבחינת איבזור לאיביזה יש יותר, גג פנוראמי שזה נחמד , חלונות שחורים מהחברה, מראה מתכהה אוטומטית.

אני חושב שהאיביזה תתאים לי יותר אך שוב הפיגו גם ממש טובה ולכן ההתלבטות.

אני מגיע מרכב חזק וקשה לי לוותר על הכוח והטיולים שבטיולים אני מפחד שהפיגו תישאר מאחורה בפער מול האיביזה.

דרך אגב יש למישהו מושג לכמה כוח יעלו הרכבים עם תוכנה?

פורסם

לפיג׳ו יש גם גרסת בנזין ב-93.

הגרסה הזו מאובזרת למדי ויש בה, בין היתר, חלונות שחורים ומראה מתכהה.

מבחינת כוח, אין סיבה שתהיה נחיתות מול האיביזה - לפיג׳ו יש נתון מומנט והספק דומה עד זהה לאיביזה.

אם אתה מדבר על תוכנה (למרות שלא מומלץ ברכב חדש) - אז המנוע של הפיגו הוא 1.2 ובדגמים אחרים של היצרן מגיע עם עוד 20 כ״ס וכמה קגמים, כך שלא תהיה בעייה לשדרג.

בניגוד לכך, אם באיביזה מדובר על מנוע ה-1.0, ממש לא הייתי מנסה לשדרג מנוע כ״כ קטן.

גם אם מדובר על ה-1.2, לא ידוע לי בכמה בדיוק אפשר לשדרגו.

בקיצור, אם אתה מחפש סיבות להעדפת האיביזה, אל תחפש אותן כאן.

הפיגו המאובזרת טובה כמעט בכל פרמטר מהאיביזה - מודרנית יותר, נוחה (הרבה) יותר, ובהחלט בהחלט מתנהגת, מהנה ופונה יותר.

פורסם

ה-1.2 אוטומטי. הבחור ביקש ידני.

אני במקומך הייתי מחפש FR עם מנוע 1.2 ומשפר אותו, או בודק הוט האצ׳ על בסיס סופר מיני ואותה קונה.

פורסם (נערך)

מסכים עם קודמי. הלב אומר 208 דיזל.תעזוב סטיגמות. באת להנות. אני יכול להגיד לך שראיתי רק 4 סיטרואן דיזל עם ק"מ נורמלי בחיפוש שעשיתי.זה כל מה שהיה מהדגם ההוא. תוך שבוע: 3 מהן נחטפו. הרביעית מבקשים עליה סכום מופרך אז עדיין שם (גם לא התקשרתי).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ולמה לא לשקול קקטוס טורבו?או דאסטר טורבו בנזין חדש/טורבו דיזל משומש קלות שאולי רחוק יותר מהאיביזה/208 בעניין "חווית נהיגה" בכביש אך נותן תמורה אחרת, לא רעה בכלל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...