Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

השאלה שלי היא כזאת,יש את המד חום באוטו רוב הזמן שזה בערך 98 אחוז מהזמן השעון עומד על 90 מעלות.

אבל יש רגעים שאחרי נסיעה מסוימת השעון כאילו לא עולה ל90 מעלות בעצם לא רוצה להגיע לטמפרטורת עבודה.

עוד תופעה אני מכבה את הרכב אחרי נסיעה שהשעון חום על 90 כיביתי את הרכב לשתי דקות בערך מניע שוב

והשעון מראה מתחת ל90 מעלות.

מה הרכב התקרר ב2 דקות?!

שוב יש הרגשה שהשעון מזייף.

אין איבוד מים ויש טרמוסטט חדש ששמתי לפני שלושה חודשים מחורר בשני חורים של מ״מ.

תודה לכולם.

imprza new age

פורסם (נערך)

לאימפרזה הדור הקודם, עלה לי מקורי 80 שקלים.

ניקוז אוויר התבצע ע”י מילוי נוזל קירור, מניע את הרכב כשהפקק רדיאטור פתוח לוחץ טיפה על הצינור וממלא נוזל קירור תוך כדי עד שהרכב מגיע לטמפ’ עבודה והמאוורים נכנסים לפעולה.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

חברים התופעה עדיין קיימת

אתמול אחרי נסיעה של חצי שעה השעון חום סירב לעלות ל90 מעלות כלומר לחצי.

לאחר שהרכב נח לשעה בערך חזרתי לאוטו הנעתי נסעתי הביתה ופתאום השעון התייצב על 90 מעלות.

אולי הטרמוסטט שקדחו בו חורים מזייף?

אולי היוניט חום מזייף?

מישהו יוכל לתת כיוון מאיפה להתחיל לבדוק שלא נוציא סתם כספים?

imprza new age

פורסם

המליצו לך להחליף לטרמוסטט מקורי ולנקז אויר כמו שצריך אז למה אתה מחכה?? אם מערכת הקירור שלך תקינה ולא מאבדת נוזל קירור אין שום סיבה להישתמש בקומבינה של קדיחת החורים.

פורסם

מחזק את מאור. הטרמוסטט שלך מזרים מים כל הזמן גם כשהוא סגור.

11z8qr.jpg

תקנה טרמוסטט מקורי ותמקם אותו במשאבת המים כך שה-JIGGLE PIN מופנה כלפי קדמת הרכב, ונקווה שפה תיגמר ההנפצה עם הקדיחה המיותרת.

Stay Dirty

פורסם

אני חושב, אגיד בזהירות, שטרמוסטט מקורי בטויוטה גם קרוב ל300 שקל. כך שלא יודע, אמנם זה סובארו אבל טרמוסטט מקורי ב80 שקל?עוד לא ראיתי דבר כזה.

יש תרמוסטטים יפנים וגרמנים בשוק, אישית כבר הייתי קונה מקורי וזהו.

• תוכן חדש...