Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישת רכב מסוים במוטו דיל(או דומה).

יש לי מספר שאלות.

מול מי אני יכול לבדוק אם זה רכב לאחר מתיחת הפנים?(שנערכה השנה)

מה בדיוק נרשום כיד ראשונה?

אפשרויות מימון? בכמה? למישהו יש ניסיון?

האם ניתן להגיע לחברת הליסינג ישירות ולדבר איתם? אם כן לאיזו מהם ואיך?

מדוע לסובארו יש 3 שנים אחריות במקום 5, תקין או טעות?

אשמח לכל פיסת מידע ממי שעבר את התהליך.

תודה רבה למשיבים.

פורסם

אם מדובר על סובארו xv הייתי בהתלבטות דומה ובסוף בחרתי לרכוש אצלם היבואן אחרי שקיבלתי הנחה והטבות שהקטינו את הפער בין היבואן לרכישה בחברות הליסינג.

פורסם

מדובר בפורסטר, אז לעבור חברה חברה ולשאול?תופס?

מאיזה חברה מומלץ להתחיל? אלבר?

תודה רבה על התשובות.

באתרים הנ"ל אין אף אחד שאפשר לדבר מולו..

פורסם

שלום שי: ישנם עשרות חברות ליסינג שמוכרות רכב ב-0 ק"מ.

זה בדיוק אותו הרכב כמו אצל היבואן רק במקוריות נרשמת חברת ליסינג.

היבואנים כמו לדוגמא סוברו ,אחריות יורדת מחמש שנים לשלוש שנים ,כי היבואן לא מוכר לך הוא מוכר לחברת ליסינג.

אפשריות מימון ,עדיף לקחת הלוואה מהבנק שלך שמכירים אותך שם ואם צריך אפשר לשעבד לטובת הבנק.

פורסם

אתה יכול לברר תמיד ישירות מול חברות הליסינג.

לפעמים זה גם חוסך 1000-2000 ש"ח. אף אחד באתרים הללו לא עובד בחינם.

אבא שלי קנה פיקנטו דרך MOTORI, הנציג היה נחמד והפנה אותי לחברה שמכרה את הרכב במחיר הכי נמוך, 69 אלף ש"ח - אמר לי ישר שכדאי לפנות לAVIS ושם כבר חיכה נציג שידע שאנחנו באים. אחרי בערך חצי שעה הסתדרנו על מימון שהתאים לאבא שלי (שהיה מוכן כבר עם כל המסמכים של משכורות וכו'), נחתם חוזה ושלום על ישראל - שעה אחרי שנכנסנו נסענו הביתה בשתי מכוניות.

פורסם

גם אני קניתי דרך MOTORI שהפנו אותי לאוויס. לפעמים הרכב בצבע המתאים כבר נמצא בסניף ואז אתה יכול לראות את מצבו במקום כולל כל המסמכים.

פורסם

אני מציע לך קודם כל לקחת את המחיר שקיבלת ב0 ק״מ וללכת ליבואן וללחוץ אותו כמה שתוכל.

זה יהיה המחיר האמיתי של הרכב ולא המחיר מחירון.

לפעמים יבואנים מאוד גמישים כלפי דגמים מסויימים. זה לא מגיע למחירי 0 ק״מ אבל לפעמים הפער כבר לא משתלם.

שאתה מחשב את השנתיים האחריות הנוספות ואת ירידת הערך ברכישת רכב ממקוריות שאינה פרטית אז צריך להשאר זנב שמן יחסית שזה יהיה כדאי.

רק אחרי שתדע מה המחיר האמיתי מהיבואן תוכל לדעת האם שווה לך 0 ק״מ.

• תוכן חדש...