Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב8)

אני מתלבט מאוד בין BRIDGESTONE לבין TOYO..

מדובר על גלגלים אחורים בגודל 19 , 275 על 45. 100Y .

מבחינת הכסף בעיקר , אני יודע שה TOYO הזולים יותר. העדיפות היא לזול בין השניים , השאלה אם ההבדל הוא כ"כ גדול וניכר בנסיעה.

הבנתי שהBRIDGESTONE מתייבשים מהר יחסית ל TOYO.

אשמח לחוות דעת!!

פורסם (נערך)

מההתלבטות שלך אתמול כבר רכשת את הרכב? זריז.

בדוק שהמידה נכונה, לפי המצוין ברשיון הרכב.

המידה שאני רואה במספר מקורות עם רוחב כזה היא 275/35R19 96W.

כמו כן, ציין דגמים מדוייקים ביניהם אתה מתלבט ולא רק את שם החברות (אם כי מניח שמדובר בטויו T1 Sport וברידג'סטון RE050 שהינו לדעתי הצמיג המקורי).

צמיג מומלץ נוסף במידה זו, אך גם יקר יותר, יהיה המישלין PSS. יש עוד כמה, אבל תלוי בזמינות בארץ שצריך לבדוק אותה.

אגב, אם אתה מוטרד מהתייבשות של הצמיגים בקטגוריות האלו, אתה כנראה לא נוהג נכון. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

חחח אוקיי אתמול את ה T1 SPORT ואני מרוצה מהם. נכנסתי לפנייה עם מעט עצירה , ויוצא ממנה עם זריקת זנב מטורפת ויציבה של הגלגלים האחורים. [נו איך לא..הנעה אחורית] בכל אופן תודה רבה על הייעוץ חבר!!

ואם כבר אז אולי אתה הבן אדם הנכון לשאול , אני רוצה לשים ארבעה קאליפרים צהובים [ אפילו הלבשה על המקורי ] משהו עדין ומהיר להרכבה , מכיר מקום / חנות שמוכרים וגם מתקינים?

פורסם

צמיגים חדשים אינם במיטבם מייד עם התקנתם. תן להם כמה מאות ק"מ כדי "להתיישב" כמו שצריך ולהשיל מעליהם שכבת הגנה.

הלבשת כיסויים על קאליפרים? פורום FXP זה לא פה.

או שתמצא קיט שמגיע בצבע שאתה מעונין בו או שתבצע צביעה לקיימים. בצע חיפוש בפורום אסתטיקה, לדעתי היו שם כמה פרויקטים כאלו.

• תוכן חדש...