Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלומות,

טו מייק אה לונג סטורי שורט - בעוד כמה ימים כמה תגיע קלנועית אל ההורים שלי. היא תשרת את אבא שלי והעובד הזר שלו.

ההורים שלי גרים בקומה חמישית והקלנועית תחנה ליד המחסן. בקיר המחסן פתחנו חלון של 30X30 כדי למשוך ממנו מתח וגם כדי לקשור את הקלנועית לעוגן שנמצא בקיר הפנימי של המחסן.

שאלה ראשונה - איזה שרשרת/מנעול מומלצים כדי לקשור את הקלנועית? ברור לי שכל דבר אפשר לחתוך ולפרוץ, אבל איך גורמים לגנב הפוטנציאלי להזיע הכי הרבה שאפשר?

שאלה שנייה - אמא שלי ביררה עם שתי חברות לגבי ביטוח גניבה. העלויות עומדות בערך על 1500 ש"ח חד פעמי + 40 ש"ח לחודש. במקרה של גניבה הם מתחייבים להשיב את הקלנועית, ואם לא אז לשלם 90% מערכה. - כרגע אמא שלי מעדכנת אותי שזה לא כולל החזר של 90%. כלומר מדובר רק על איתור הקלנועית ושליחת סטטוסים לנייד בכל פעם שמישהו נוגע/מזיז את הקלנועית.

האם יש פתרונות מאיביי שמאפשרים לנטר בנייד או במחשב את המיקום של הקלנועית?

מחיר הקלנועית הוא 14,000 ש"ח.

אשמח לעצות.

פורים שמח!

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כמו אופנועים - חשוב לבסס את ההגנה על הפיכת הגניבה ללא משתלמת ככל הניתן. לצורך העניין, אתה רוצה לשדר לגנב פוטנציאלי שעדיף לו לגנוב את הקלנועית של השכנים.

ממליץ על חסימה פיזית (למשל, עם הרכב), כיסוי, פירוק הסוללות אם אפשרי ואולי גם תאורה.

מערכות איתור יש הרבה. שוב מפנה אותך לחנויות ציוד אופנועים שמתמחות בהגנה על רכוש דומה במאפיינים ובשווי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...