Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה המקרה, ובסופו של דבר החיסכון בכיס הכריע, עדיף לחסוך אלפי שקלים ולהתמודד מול הביורוקרטיה של ייבוא אישי.

עשיתי זאת בעבר בהזמנת מצמד. אך לא נזקקתי לאישור מוסך מלבד טופס הבקשה הרגיל שמפורסם ברשת

כיצד אוכל לדעת האם אני צריך לספק את האישור המיוחל כדי שהחבילה לא תתעכב, ותמצא את דרכה לרכב במהרה בימינו אמן?

M-TECH E46

פורסם

אני חושב שכדאי שתשיג את כל האישורים (הרלוונטיים לעניין) שיהיו בידך מבעוד מועד ומה שיבקשו - תספק.

במצב הנוכחי - הכנסת מוצרים כאלה לארץ - משולה לרולטה.

(אני חושב שבולמ"ז יכולים להחשב כאביזרי בטיחות)

alfa 156 2.5.

פורסם

מבחינת טפסים ומסמכים, הכל מוכן

השאלה האם לנסות את מזלי ללא האישור, או לנסות להנפיק אישור מאחד המוסכים ואז לשלוח את הבקשה.

אני פשוט לא רוצה לחכות ולהתחיל את התהליך כשהחבילה כבר תהיה בארץ.

M-TECH E46

פורסם

שאלה טובה (זו ה"שאלה" בייבוא מוצרים כאלה, כי אם שלחת את האישורים מראש - תמיד אתה פוחד ש"יסמנו" לך את החבילה. מאידך - אולי ניתן גם בלעדיהם).

בדקת באתר משרד התחבורה, אם יש הנחייה נקודתית בנושא ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...