Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש המלצות לרכב משפחתי בין 40-50 אלף שקל.(מסוגל לחרוג טיפה אם זה ישתלם)

רוב השימוש ברכב הוא עירוני ופעם בחודש/חודשיים נסיעות בינעירוניות(בין 15-20 אלף ק"מ בשנה)

מעדיף רכב אוטומטי, מעל שנתון 10', אמין וחסכוני, ושתהיה אפשרות להרכיב עליו וו גרירה.

תודה רבה! :lol:

פורסם

בתקציב הזה ממליץ לך להתפנק בקרוז 2013 זה פינוק ואיבזור שלא קיים באף דגם אחר בתקציב הנל ובשנתון הנ"ל

פורסם
בתקציב הזה ממליץ לך להתפנק בקרוז 2013 זה פינוק ואיבזור שלא קיים באף דגם אחר בתקציב הנל ובשנתון הנ"ל

תודה על התגובה!

האיבזור ברכב לא חשוב עד כדי כך, ואני די חושש ממכוניות אמריקאיות/אירופאיות בנוגע לאמינות ומחירי טיפולים וחלפים, השאלה אם יש באמת ממה לחשוש? (בעל סובארו לדורותיהם ב25 שנה האחרונות)

פורסם

המלצתי היא לא להתקרב לשברולט קרוז,רכב לא אמין (בעיות במחשב רכב) וצורך המון דלק יחסית לגודלו. בנוסף,ערכו בשוק נמוך וכנראה יהיה קשה להיפטר ממנו בהמשך.

אם אתה מחפש רכב אמין ועם צריכת דלק סבירה ואין לך יותר מידי דרישות- קח טויוטה קורולה 2010 אוטומטית. הרכב גם ישמור על ערכו יחסית לקרוז.

פורסם
המלצתי היא לא להתקרב לשברולט קרוז,רכב לא אמין (בעיות במחשב רכב) וצורך המון דלק יחסית לגודלו. בנוסף,ערכו בשוק נמוך וכנראה יהיה קשה להיפטר ממנו בהמשך.

אם אתה מחפש רכב אמין ועם צריכת דלק סבירה ואין לך יותר מידי דרישות- קח טויוטה קורולה 2010 אוטומטית. הרכב גם ישמור על ערכו יחסית לקרוז.

אני מאוד אוהב את הקורולה אבל ביד 2 הן כולן יד 3-4 עם 150+ ק"מ ורובן מליסינג, לא נראת כמו עסקה טובה.

פורסם

ומה לגבי כל הריקולים שיש כל שני וחמישי לטויוטה? ביחיאת שמע יש לי שברולט קרוז 2012 : רכב נוח מפנק ומרווח אני 1.87 , די מאובזר, כל הבעיות שדיברתה עליהם נכונים עד 2010, וגם זה תלוי איך הרכב טופל ברור שאם הרכב יהיה מוזנח ויקרעו אטצו התוצאה תיהיה בהתאם , לגבי צריכת דלק בין 1:9.5-1:10 בעיר ובינעירוני 1:13

פורסם

בריקולים הם מטפלים,ולא תמיד הריקול הוא משמעותי בשבילך אלא רק תיאורטי.

הייתה לי קרוז 2010,עברה 100KKM ,הרכב היה מטופל בזמן,החליפו מחשב רכב פעמיים. צריכת דלק ממוצעת עמדה על 1/10.

אומנם הרכב יציב מאוד ומרגיש שבנוי טוב,אבל עדיין לא הייתי קונה אותו במיוחד לאור בקשת פות"ש לרכב חסכוני ואמין בתקציב המדובר.

פורסם

אני יכול להעיד לפחות על קורולה 2011 שהרכב לא נכנס לשום ריקול ולא התקבלה שום קריאה לתיקון.

עם זאת לדעתי קיה פורטה עם גיר 6 הילוכים תהיה עדיפה יותר.

אם לא אפשר לשקול גם יונדאי I30 או קיה סיד.

מבחינת צריכת דלק ההפרשים דיי קרובים, אבל היתרון של עוד הילוכים זה בעיקר במהירויות שיוט.

• תוכן חדש...