Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 80K אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אתה מוזמן להתרשם מהפיג'ו 108 / סיטרואן C1, ומהפיג'ו 208 בגירסת האקסס, וכמובן שאם תרצה גם לתאם נסיעת מבחן.

אם תרצה שניצור עימך קשר אתה מוזמן להשאיר לנו פרטים (שם וטלפון) בהודעה פרטית.

צוות לובינסקי

פורסם

ההתלהבות היא מהעובדה שאתה מקבל רכב, מהקטגוריה גבוהה יותר, עם מנוע חזק, רכב שיכול לנסוע בנוחות גם בכביש מהיר, וכל זאת במחיר של רכב מיני, שאומנם מאובזר יותר, אך מציע הרבה פחות בכל תחום אחר.

פורסם (נערך)
מה ההתלהבות של כולם, פיג'ו 208 וסיאט איביזה שעולים 83000 זה מחיר לגרסה ערומה שלא מאובזרת בכלל מה אתם מדברים שטויות

בוא תסביר איזה איבזור חסר באיביזה?

הגה וידית מעור,מולטמדיה,בקרת שיוט,bt.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה התבלבלתי עם האיביזה הקודמת אבל בפיג'ו 208 שעולה 83000 חסר אבזור: חסר חלונות חשמליים מאחור, חסר הגה וידית הילוכים מצופי עור, חסר מראות מתקפלות חשמלית, וחסר חישוקים קלים.

פורסם

סליחה התבלבלתי עם האיביזה הקודמת אבל בפיג'ו 208 שעולה 83000 חסר אבזור: חסר חלונות חשמליים מאחור, חסר הגה וידית הילוכים מצופי עור, חסר מראות מתקפלות חשמלית, וחסר חישוקים קלים. אבל הבעיה העיקרית עם שני אלה זה האמינות שנמצאת בסימן שאלה גדול (בייחוד לגבי האיביזה).

פורסם
לפי הביצועים זה מספיק, זה ליטר טורבו הרי ולא אטמוספרי גם חסכוני יותר מה1.2.

, מצד שני זה מנוע חדש יחסית בארץ .

היתרון ביד שנייה זה שאתה קונה אותה ביותר זול וסופג ירידת ערך נמוכה יותר (אלא אם כן זה דגם יקר יותר שעכשיו שעולה כמו החדשה באזור ה83).

מאידך - בחדש אתה מקבל אחריות לשנתיים ויודע שאתה מקבל רכב חדש ובמשומש כנראה שברוב המקרים כבר לא תהיה ותצטרך לבדוק אותה בעצמך.

אם עכשיו אני קונה סיאט איביזה 2014 יד 2 אני אהיה חדשה עשתה רק 27 אלף ק״מ מה זאת אומרת אספוג ירידת ערך גדולה יותר? לא ארצה למכור אותה אחרי שאקנה. ואיך זה 1400 רגיל? מנוע טוב? חסכוני קצת? מהיר ואיכותי לנסיעה ארוכה?
פורסם
מה ההתלהבות של כולם, פיג'ו 208 וסיאט איביזה שעולים 83000 זה מחיר לגרסה ערומה שלא מאובזרת בכלל מה אתם מדברים שטויות

ידוע שהגרסאות הזולות של הפיג'ו 208 וסיאט איביזה שנמכרות בסביבות 80K,

אלו גרסאות שבהן אבזור בסיסי בלבד.

הרכבים הנ"ל בעלי מנועים טורבו חזקים יחסית והם רכבים שימושיים מומלצים בהחלט.

לא כל אחד רוכש רכב רק בגלל איבזור רב יחסית לדגם אחר.

חלק מקוראי הפורום מעונינים ברכישת רכב בעלות בסביבות 80K

ואלו שני הרכבים המומלצים ע"י מרבית הכותבים בפורום.

זה עדיין לא אומר שחברי הפורום שמתייחסים לנושא -

"בכלל מה אתם מדברים שטויות".

לדעתי מי שמתבטא באופן כתיבה פוגעני כזה,

בוודאי לא יכול לתת עצותיו לקוראים ומתענינים אחרים.

פורסם

למעט המגנזיום ו הסיאט מאובזרת לא רע בכלל למרות מחירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הניסן מיקרה באמת רכב טוב אבל אני גם לא ממש אהבתי את העיצוב הפנימי...

פיו 1000 סמ"ק זה באמת מעט וחבל...

המיצובישי בעיקר מאובזרת אבל לא יותר מזה

בנוגע לפיקנטו מי שאמר לך שאין לה ביקוש זה באמת שטות גדולה

I10 כמו הפיקנטו לדעתי....

אני האמת יותר ממליץ על הפיקנטו גם מבחינת נוחות וגם אמינות ( יש בקיה נראה לי משהו כמו 7 שנים של אחריות )

תבדוק לגבי I10 או פיקנטו

אני ממליץ יותר על הפיקנטו

בהצלחה

פורסם

שמעתי משהו על זה שהחלקים של הפיג׳ו (שאגב, הייתי בלובינסקי ללכת לראות אותה והיא באמת מדהימה, אני עוד צריך לקבוע נסיעת מבחן) שהם יקרים וגם שהשירות של פיג׳ו לא משהו בארץ.

זה עוד שטות של מישהו או שיש דברים בגו׳?

ובלי קשר, מה דעתכם על המיצובישי ספייס סטאר 2015?

שמעתי עליה הרבה דברים טובים ממכרים, אבל לא ראיתי משהו מעניין בכתבות וכאלה..

פורסם

אם אתה מחליט ללכת על סופר-מיני בתקציב שלך אז הפיג'ו 208 תהיה בחירה טובה, אפילו אם מדובר בגרסה פחות מאובזרת. אם אתה מחליט ללכת על רכב מיני בגלל שאתה גר בתל-אביב וזה יותר נוח, אז לדעתי הפיקנטו מוצלחת יותר מהשאר בקטגוריה ובטח תוכל בתקציב שלך לקנות גרסה מאובזרת יותר (ובאופן כללי זאת מכונית סופר סחירה, האחריות הארוכה יותר ואני גם באופן אישי מחבב אותה - יותר נוחה לדעתי).

פורסם
הניסן מיקרה באמת רכב טוב אבל אני גם לא ממש אהבתי את העיצוב הפנימי...

פיו 1000 סמ"ק זה באמת מעט וחבל...

המיצובישי בעיקר מאובזרת אבל לא יותר מזה

בנוגע לפיקנטו מי שאמר לך שאין לה ביקוש זה באמת שטות גדולה

I10 כמו הפיקנטו לדעתי....

אני האמת יותר ממליץ על הפיקנטו גם מבחינת נוחות וגם אמינות ( יש בקיה נראה לי משהו כמו 7 שנים של אחריות )

תבדוק לגבי I10 או פיקנטו

אני ממליץ יותר על הפיקנטו

בהצלחה

הפיקנטו ממש לא אותו דבר כמו יונדאי i10. רק המנוע אותו דבר. ה-i10 הרבה יותר טובה מהפיקנטו, הרבה יותר מרווחת, הרבה יותר נוחה לנסיעה וגם יש ב-I10 תאורה עוקבת פנייה שאין בפיקנטו. מי שלא מאמין לי מוזמן לבדוק את זה באולם תצוגה.

פורסם
הפיקנטו ממש לא אותו דבר כמו יונדאי i10. רק המנוע אותו דבר. ה-i10 הרבה יותר טובה מהפיקנטו, הרבה יותר מרווחת, הרבה יותר נוחה לנסיעה וגם יש ב-I10 תאורה עוקבת פנייה שאין בפיקנטו. מי שלא מאמין לי מוזמן לבדוק את זה באולם תצוגה.

במקום לציין רק את היתרונות של היונדאי אתה יכול גם לציין את היתרונות של הפיקנטו, כמו 7 שנות אחריות וחלון בגג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...