Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני רוצה לעשות כמה עבודות על הרכב שלי, אבל לצערי אין לי את האמצעים הנדרושים לסוג העבודה שאני רוצה לעשות.. (למשל החלפה של גיר),

האם יש מקום שאפשר "להשכיר" את אביזרי המוסך, אבל שאני אעשה את העבודות על הרכב בעצמי?

תכלס אני צריך מגבהה רציני ואולי פה ושם כמה כלי עבודה..

שאלה מוזרה - אני מתאר לעצמי,

אבל בכל זאת האם יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות?

תודה רבה

פורסם

זו ממש לא שאלה מוזרה ואני מברך אותך על הנכונות לעשות את הדברים בעצמך..זה באמת שווה הכל. באיזה רכב מדובר? האם יש לך זוג בוקים להרמת החלק הקידמי של הרכב? אין שום בעיה לפרק גיר שהחלק הקידמי על בוקים...לא צריך ליפט בשביל זה!

פורסם

תודה מאור :)

יש לי E36, ואמנם יש לי זוג בוקים, אבל לצערי אני חונה בחניה של בניין שהיא משותפת, ואין לי באמת מקום לעבוד שם..

• תוכן חדש...