Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחובבי ז'אנרים קצת אחרים:

קניתי השבוע את באנר סאגה. משחק די שונה, ומאתגר. סובב בעיקר סביב קרבות שמנוהלים בתורות, על משהו שקצת מזכיר לוח שחמט.

לא משחק קל בכלל, אבל כזה שמושך אותך כל פעם לחזור, גם אחרי rage quit.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא לא SLOWRIDE הוא לא יהיה רק מולטיפלייר, אבל זה יהיה חלק עיקרי בו והוא נראה לא משהו לצערי.

יהיה סינגל כמובן זה ידוע לי, מה זה דום בלי סינגל?!

הקטע הוא על כל ההשקעה במולטיפלייר שלהם שגורמת גם מן הסתם להמתנה ארוכה של המשחק עד שיצא כדי שהם יעשו קצת QA על כל הליקויים שיש להם שם.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש משחק נפלא בשם savage 2 שלא כל כך הצליח מסיבות ממש לא ידועות. אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם, מדי פעם אני נכנס אבל הסרברים מתים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

חברים מישהו שיחק OVERWATCH כבר? משחק מדהים, כיפי, מגוון ומצוייר יפה.

מחר יוצאת הבטא הפתוחה עד התשיעי למאי, לכל מי שרוצה לנסות.

פורסם

קשה לי לאהוב את המשחקים עם הנשקים של פעם, לא מוצא בזה שום טעם, אלא אם מדובר במשחק כמו Wolfenstein שם יש נשקים ישנים/עתידניים כיפיים לחלוטין.

Opel Adam S 2017

פורסם

מעניין מה תגידצעל הנשקים בfar cry primal:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקווה של תהיה פארסה כמו ביציאה של bf4.עם כל באגים והנטקוד שהיה דפוק מהבסיס.

נמתין בסבלנות ליום שישי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תוכן חדש...