Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגדול פתירת תעלומות על טבעיות. הרבה רוחות רפאים, פלאשבקים לרציחות מסתוריות מהעבר וכנראה גם זומבים איפשהו.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
בגדול פתירת תעלומות על טבעיות. הרבה רוחות רפאים, פלאשבקים לרציחות מסתוריות מהעבר וכנראה גם זומבים איפשהו.

קיצר המון פיפי במכנסיים

Opel Adam S 2017

פורסם
קיצר המון פיפי במכנסיים

ב4K!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני דווקא קניתי את ה- DOOM החדש. עובד אצלי על סביבות ה- 24 FPS על הגדרות מלאות ככה שעוד ניתן לשחק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הולך לקנות מחשב חדש רק כדי לשחק בדום החדש כמו שצריך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעבד: i5 4670K,

לוח אם Z87X-OC של ג'יגהבייט,

16GB זיכרון,

וכרטיס מסך GTX780 עם 3GB.

מסך U3011 של דל.

זה בקצרה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם
אני דווקא קניתי את ה- DOOM החדש. עובד אצלי על סביבות ה- 24 FPS על הגדרות מלאות ככה שעוד ניתן לשחק.

24 FPS? איך אתה יכול?

40 אצלי זה כבר בלתי נסבל, מעדיף להוריד בהגדרות.

דרך אגב, יש הגדרות שלא משפרות הרבה (לפעמים בכלל לא) ועדיף לשים אותן OFF מאשר לקבל את הירידה בFPS.

They are trying to ban me...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שאני מסכים איתך. אני לא כל כך מרגיש בעיה, אבל חבר שיש לו GTX 980Ti טוען שיש לו 65 FPS ברוב הזמן.

אני פשוט לא מרגיש בעיה. אבל כן, זה נמוך.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כי המסך עם רזולוציה 2560x1600. ועוד יש לי שניים כאלו...

משחק על אחד כמובן.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...