Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו שיחק בDLC החדשים של Fallout 4?

שווה את ה25 יורו שרוצים על הSeason Pass?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
שחק ב EVE ממש ממכר.

דירבאלק ;)

ממזר שמן - הבנתי שרק הוורקשופס לא שווה את ה 5 דולר שגובים עליו

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
אחד מכם התחדש כבר בUNCHARTED החדש?

אנשים העלו תמונות באחת הקבוצות שאני חבר בהן בפייסבוק (הגרעין הבוגר) כשהם מחזיקים בעותק המשחק

כולי קנאה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אל תגזים כולה משחק קצת סבלנות יגיע... מחר אני מוכר את הפאר קריי פריימל ה2 שעובר אצלי. אכזבה של משחק גם על רמת קושי גבוהה אתה שולח ינשופים ובלוד פאנג טייגר ומז**ן את כולם. בינתיים מעביר את בזמן בפולאאוט עד שיגיע מבייס האנצ'רטד

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

האמת כן, בפאר קראיי פריימל כל הקטע של לכבוש מחנות עם הינשוף, פשוט הופך לטריויאלי. וגם כל ההתגנבות והשארת גופות, האוייבים כמעט לא שמים לזה לב.

בפאר קריי 4 זה עבד הרבה יותר טוב, ממש היה צריך לחשוב ולהחביא גופות. וגם יש מצב OUTPOST MASTER שמאפשר שוב לכבוש אותו מחנה בניסיון לקבל יותר נקודות - עברתי שוב על המחנות וקיבלתי ברובם את שלושת הV של נקודות. מצד השני מי שלא רודף אחרי נקודות עם רובה צלפים .50 עם משתיק זה הופך אפילו קל יותר מהינשוף בפריימל. להוריד זה הרבה יותר מאתגר, במיוחד כיף במבצרים. וגם מפה הרבה יותר גדולה.

אבל בכל זאת אהבתי את הפריימל בגלל רעיון שונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מישהו שיחק בDLC החדשים של Fallout 4?

שווה את ה25 יורו שרוצים על הSeason Pass?

לא יודע... קשה לי לעכל. הטריילר נראה כמו point lookout שזו הרחבה של 3 והמשימה הראשונה של far harbor זה ללכת בעקבות ילדה של מישהי שנעלמה... בדיוק כמו הקווסט הראשון של point lookout

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ אחרי ששיחקתי בשלושת ה-bioshock-ים.

bioshock הראשון מעולה. אמנם הגרפיקה מיושנת בסטנדרטים של היום אבל המשחקיות טובה מאוד והעלילה נהדרת. הוא רק קצת קל מדי (בדרגה הכי קשה).

bioshock השני אפילו יותר טוב (למעט הסתייגות אחת). הוא מאוד דומה אבל מנגנון הכוחות משופר ומאוד אהבתי את הרעיון שהשחקן הופך ל-big daddy, כולל הביצוע. גם האויבים יותר מעניינים, במיוחד ה-big sisters. ההסתייגות פשוטה - המשחק פשוט קל מדי. לא רק בגלל שהאויבים חלשים אלא גם כי אתה מוצא כל כך הרבה נשקים וחיים שאתה לא ממש מתאמץ... ואם חסר משהו, אז הארנק תמיד מלא.

bioshock infinite זה משהו אחר לגמרי. הגרפיקה מהממת והמשחק מאוד מרשים מבחינה ויזואלית. כמה רמות מעל. אבל באותה המידה הוא ירד מבחינת המשחקיות. יש דגש גדול מאוד על העלילה, אבל היא כל כך מבולבלת ולא מובנת שאני לא ממש מבין מה קורה. בנוסף יש מרחבים ענקיים וחצי ריקים שאתה רק מחכה בהם לאקשן שלא מגיע. עוד יותר גרועה העובדה שכל מערכת המשחק השתנתה. אי אפשר לשמור, אין מפה, אי אפשר להחזיק כמה health packs או לחדש את הכוחות המיוחדים באמצע האקשן. אפשר להחזיק רק שני נשקים או כוחות בו זמנית (עלוב) וכתוצאה הטקטיקה טרום-קרב שכל כך נהנתי ממנה ב-2 פשוט נעלמה ואני מוצא את עצמי סתם יורה בלי אבחנה. גם הבונוסים שמקבלים מציוד מוגבלים לארבעה בלבד לעומת איזה 20 במשחקים הקודמים.

בקיצור - לא מצליח להבין איך הוא קיבל ציונים גבוהים יותר מ-2. אם 2 היה יותר קשה, הוא היה משחק כמעט מושלם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחח ביושוק, יצירת מופת, שמעתי שמתכוונים לעשות על זה סרט - מקווה שלא יהרסו את זה (אני מבקש דבר קשה מדי).

אכן השלישי היה הכי פחות טוב מבחינת משחקיות מכולם, אבל עצם זה שהעלילה מקושרת בערך בין כל השלושה משחקים עשה אותו טוב (ויש גם DLC לשלישי - כדאי לשחק בו), המשחק עצמו נחמד ולא יותר, הקטע עם הנשקים שאמרת פוגעים בול במה שהרגשתי במשחק. קצת איכזב.

עשית לי חשק להתקין את שלושתם מחדש עכשיו

(אהבת את הקטע בראשון בחדר הקפוא והקרח? ;) )

Opel Adam S 2017

פורסם

הטוויסט של הראשון הוא אחת התפניות בעלילה הכי גדולות שאני זוכר ולא רק במשחקים. גם spec ops the line נתן טוויסט בן זונה.

פורסם

מה יצא לאחרונה וטוב?

איך DOOM?

שיחקתי קצת בDARK SOULS 3 ולא התלהבתי ממש.

בינתיים אני מחכה להרחבה של WITCHER 3, אבל נמאס כבר לשוטט בפול אאוט 4. מתחיל להימאס עליי.

אני עושה ישיבת משחק אחת בשבוע - תעזרו לי להפוך אותה למשמעותית עם איזו המלצה טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

DOOM לדעתי משחק משעמם וחוזר על עצמו יותר מדי. אנשים שמהללים אותו מסכלים עליו דרך משקפי נוסטלגיה די עבים. שיחקת בהרחבות של FALLOUT? באטמן החדש? אנצ'רטד?

• תוכן חדש...