Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...כדי לדעת האם יש קשר לעבודת המוסך שביצע טיפול הוא להבין מה הגורם כשל של המגדש.

יש לפרק אותו על מנת לבחון מה קרה לו ולפי זה להסיק מה הגורם לכך.

צויין כי המוסך זיהה שהכנפיים פגעו בבית של הטורבו וזה לרוב בגלל חופש בציר, חופש בציר נגרם בגלל חוסר שימון.

שלב הבא זה לבדוק אם אין חסימה, שהיא לרוב תוצאה של בוצה ואז אין קשר לטיפול שבוצע (או שיש קשר עקיף אך לא אשמת המוסך) .

אם אין חסימה ושמן מגיע בחופשיות למגדש וגם יוצא ממנו בחופשות, כנראה שהניעו את הרכב במוסך ללא שמן והוא פעל כך זמן מה.

על מנת לטפל במקרה הזה יש לשכור את שרותיו של מומחה או שמאי רכב מתאים, שיקח את הרכב למוסך אחר ועניין יבדק לעומק.

מה שאני מציע, לפני שאתה פותח את הארנק ומשלם על הטורבו או על הוצאות לקראת תביעה, זה להפגש עם בעל המוסך לשיחה ולהסביר לו את החשש שלך הכבד שלך כי הטורבו אכן התקלקל בגלל הטיפול במוסך ולשמוע לנסות להבין להיכן הרוחות נושבות.

תודה danniel,

כרגע הרכב במוסך אצל מומחה שזוחל דרך כל צינור, רשת סינון, חרירי ברגים, מופה וניפל. נכון לעכשיו לא מצא בוצה או חסימה כלשהיא.

לגבי הכנפיים השחוקות - זה היה ויכוח בין המכונאים במוסך שטענו כך לבין מנהל העבודה שלהם שלא בדיוק ראה על מה הם מדברים כך שהשחיקה היא כנראה מינימלית.

דיברתי עם מנהל המוסך שחזר ואמר שהוא לא מוצא כל קשר בין החלפת שמן לתקלה במנוע ושערך תחקיר עם העובדים ולא מצא התנהלות בעייתית.

הטורבו יוחלף בכל מקרה מכיוון שללא ספק עבד בלי שמן.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

אם יש סימן ברור שהמגדש עבד ללא שמן אז כנראה הרכב הונע ללא שמן, זאת טעות נדירה אך יכולה לקרות.

כמובן שלהוכיח זאת רק על בסיס השלילה זאת בעיה.

מי משלם על התיקון נכון לעכשיו?

• תוכן חדש...