Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gateway controller vw polo 6r

TaMiR_AT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכולם,אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט נכנעתי והחלטתי לגשת לשאול בפורום.

מישהו יודע איפה ממוקם בדיוק הcan bus gateway controller (בדרך כלל עם פלאג אדום) בפולו 1.2tsi 2011 ?

מצאתי הסברים כמעט לכל דגם אחר אפשרי אבל לפלולו 6r לא מצאתי.

אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.

פורסם (נערך)

תחילה נבדוק האם אנחנו מדברים באותה שפה. האם אתה מחפש את שקע האיבחון בעל 16 פינים ?

ברכבך קיימים לפחות 2 צמתי תקשורת

can bus gateway controller, אנא ציין איזה צומת תקשורת אתה מחפש. יישנם אנשים שמכנים את צמתי התקשורת בשמות אחרים כגון: מודול, מחשב, יחידת ממסרים ועוד המצאות...

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
תחילה נבדוק האם אנחנו מדברים באותה שפה. האם אתה מחפש את שקע האיבחון בעל 16 פינים ?

ברכבך קיימים לפחות 2 צמתי תקשורת

can bus gateway controller, אנא ציין איזה צומת תקשורת אתה מחפש. יישנם אנשים שמכנים את צמתי התקשורת בשמות אחרים כגון: מודול, מחשב, יחידת ממסרים ועוד המצאות...

לא אני לא מדבר על שקע ה OBD , אני מדבר על הרכיב או איך שלא תקרא לזה, שמחבר בין ה can buses השונים ( כי ברכבים חדשים יש יותר מאחד בדרך כלל), ואחראי על העברת מסרים ביניהם.

אם אתה מומחה בתחום אשמח לשוחח אתך בדרך כלשהי , כי אני ממש לחוץ וצריך עזרה להתקדם הלאה.

• תוכן חדש...