Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת רנו III קליאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש לא להתייחס לנושא הקודם שנפתח על ידי.

היום הייתי בסוכנות טרייד-אין של רכבי רנו ואחד מהרכבים שמצא חן בעיני היה הרנו קליאו III שנת 2011, היא מגיע אם תיבת הילוכים ידנית, מנוע 1.2 ו- 85 כ״ס.

אשמח לשמוע קצת חוות דעת מבחינת של צריכת דלק, אמינות הרכב, ומחיר האחזקה.

לרכב יש ספר טיפולים מפורט,

עבר את כל הטיפולים הנדרשים + הוחלפו גלגלים.

הרכב הנ״ל אם קצת מעל ל- 100,000 ק״מ.

הם דורשים מחיר של 35,000₪

- אם התחייבות לבדיקה ושנה אחריות.

האם מה אתם חושבים על הרכב? האם כדאי?

פורסם

כבעל רכב דומה עם 80,000 ק"מ אני בהחלט יכול להמליץ עליו.

הרכב אמין, זול לתחזוקה, חסכוני בדלק, נוח ומרווח.

החסרון העיקרי - מנוע חלש יחסית (75 כ"ס ולא 85) שמתבטא בעיקר בחוסר חמצן במהירות של מעל 100 קמ"ש וגם רעש מנוע נוכח בסל"ד גבוה.

בהשוואה למכוניות אחרות במחיר הזה הוא תמורה מעולה. אבל בגלל שזה רנו, יכול להיות שאפשר קצת להוריד במחיר.

פורסם

לאחותי רכשתי גם כן דרך קרסו טרייד (גילוי נאות- אני עובד קרסו) קלאו 3 מודל 2012 ידנית עם המנוע המדובר.

ההספק עומד על 75 כ"ס ולא 85 כ"ס.

אנחנו מאוד מרוצים מהרכב- הוא חסכוני ומרווח מאוד ולא מרגיש "רכב קטן".

מאובזר יפה ולא ניתקלנו בבעית אמינות למעט קודן סורר שכנראה והורכב לא נכון ועשה בעיות.

בדוק אם לרכב כבר הוחלפה רצועת תזמון כי זה סיפור לא זול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...