Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dodge Grand Caravan 3.8 לא עובר את ה2500 סלד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אח שלי הגדול מתגורר במיאמי, הוא רכש רכב ולא שם לב לבעיה שקיימת, הבעיה היא שהרכב (Dodge grand caravan מנוע 3800) לא עובר את ה2500 סלד, הוא רשם לי שהוא החליף את החיישנים והדברים האלה:

״החלפתיCam shaft

Cranck shaft

Oxigen sensor

Flywheel בגיר

ניקיתי בית מצערת״

ברגע שהוא מנסה לעבור את ה2500 סלד הרכב מקרטע לו

מה העצה שלכם למקרה כזה?

תודה רבה על העזרה

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

בדקתי את התקלות בobd2 ועדיין יש לי תקלות שמראות לי שהחיישנים

Oxygen, crankshaft, camshaft

לא תקינים, איפסתי את התקלות אבל הן חוזרות והמצב לא משתנה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

האם באמת החליפו את החיישנים שציינת במוסך?

או שמה הם רק מחקו את התקלה ושלחו את אח שלך לדרכו?

מתי ביצעת ניקוי מצערת? לפני החלפת החיישנים או אחרי?

או לפני, אז אולי צריך לעשות לימוד מצערת, אם אחרי, אחד מהחיישנים לא תקין.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הוחלפו החיישנים, לאחר שהנורה לא כבתה ניסו למחוק את התקלות

פורסם

במקומו הייתי קופץ עם האוטו לפלורידה.

יש שם מוסך של דוד של אח של חברה שלי לשעבר, משה. הוא תותח באמריקאיות.

• תוכן חדש...