Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שהמכונאי עבד עם ידים משומנות ושומן נדבק לצלחת ו\או לרפידה.

זה יכול לעשות ריח כאשר הבלמים מתחממים וגם עשן ואחרי זמן מה השמן נשרף וזה נעלם.

זה שהמוסך לא התייחס לטענה שלך ובדק את הבלמים שוב זה לא תקין! אני מציע שתתעקש עם המוסך שיבדוק את הבלמים ורק אז יקבע אם הרכב תקין או לא.

פורסם

רגע במידה והבמלמים האחורים מתחממים יתר על המידה מה יכול לההרס רק הרפידה או עוד דברים? במילים אחרות אני יכול לנסוע עם זה עד מחר שאני יחזור למוסך או להשבית את הרכב??

פורסם

עכשיו בלי צחוק הרמתי את הרכב עם גק והורדתי המברקס הגלגל לא מסתובב בחופשיות. אני יכול לסובב אותו אבל אני שומע את הרפידה נוגעת בצלחת בגלגל אחד יותר בגלגל השני פחות. מה הנזקים שנגרמו עד כו משהו יכול להגיד בערך למה מחר אני חוזר למוסך. נסעתי עכשיו בשביל בדיקה איזה 15 דקות וחזרתי.

פורסם (נערך)

זה בסדר שהרפידות נוגעת בצלחת, הן תמיד נוגעות קלות ומתחככות בה. בזמן נסיעה לא תשמע את זה אבל כשאתה מסובב את הגלגל שומעים את זה.

אם אתה מרגיש התנגדות זה לא תקין, במיוחד לא בגלגל אחורי שאמור לרוץ חופשי בניגוד לקדמי שמחובר לגיר.

תחזור אליו מחר ותגיד לו שיוודא שהחריץ בבוכנה של הקליפר יושב בדיוק על הפין של הרפידה, בד"כ בשעה 3 ו-9 כמו בתמונה:

NAPA_Brakes_06a.jpg

שיוודא שהרפידות + המובילים של הקליפר גורזו, והפחיות שהרפידות רוכבות עליהן נוקו היטב.

עריכה: באקורד זה X ולא 2 חריצים:

BrakeJob012.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

כן השני מסתובב יותר בחופשיות אבל יש גם חיכוך אך שאני מסובב אותו הוא ממשיך להסתובב קצת לבד ונעצר שמתי לב שהריח השרוף מגיע מהצד של הגלגל בסרטון

• תוכן חדש...