Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוודאות לא נסעת עם בלם יד משוך?

תרים גלגל אחורי אחד באוויר, תאבטח את שאר הגלגלים עם בלוקים, תוריד בלם יד, ותבדוק אם הגלגל מסתובב בחופשיות או שיש התנגדות.

במקביל כמובן תחזור למוסך לבדיקה חוזרת.

Stay Dirty

פורסם

ממש לא תקין ! , אני לא יודע איך הרפידות הורכבו , אבל אם יש ריח זה אומר שהם נוגעות בדיסק גם כשאתה לא בולם !

לכן הדיסק מתחמם מאוד ומשהוא שם נשרף , בחום כזה אני בספק אם הברקסים האחוריים מתפקדים.

שים לב ברקסים חמים מאוד לא בולמים !!!

תעלה תמונה

יתכן ולא הורכבו טוב , אני לא היתי ממשיכ לסוע ברכב כזה עד שאני לא מברר במדוייק מה קורה שם ואם הכל הורכב כמו שצריך .

פורסם
שלום החלפתי עכשיו ברקסים אחורים באקורד 2006 יש ריח חזק של שרוף והצלחת בוערת מחום נגעתי וקיבלתי כוייה זה תקין??

מה בדיוק הוחלף ?

• תוכן חדש...