Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן באזור 25K-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

מחפש רכב קטן, לא משנה לי אם ידני או אוטומט, פחות מתחבר לגיר רובוטי. מאמין שנסיעה שנתית תהיה באזור 12K. הרכב ייסע משהו כמו פעם בשלושה שבועות הרצליה - מרכז הכרמל חיפה אז חשוב לי שהוא יתמודד עם העליות. חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחסכוני במוסך.

כמו כולם, מחפש כמה שיותר חדש (2011-2012 נראה לי הגיוני לתקציב). התחלתי להסתכל לכיוון של 107/c1, אולי ספארק. ראיתי שפיאט פנדה יחסית פופולרית בפורום, אני אישית פחות מתחבר אליה.

יש המלצות אחרות שנראה לכם שייכנסו בתקציב? אני לגמרי פתוח לרוב ההצעות.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אם אתה צריך יותר כוח בין המיני הייתי הולך על ספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה המהירה!

בהנחה שאני יכול למתוח את התקציב שלי לאזור 35K, יש רכב מומלץ יותר? נגיד I10?

פורסם

לאחרונה קניתי 107 רובוטית (לאשתי רישיון על אוטומט בלבד :-( )

ובנתיים אני די מרוצה.

מתרגלים די מהר לגיר, הרכב בעל מראה יפה,אבזור אומנם לא בשמיים, אבל צריכת דלק מעוטה מאוד וטיפולים זולים.

בנוסף השוק מלא ברכבים כאלה- ככה שב30K תוכל למצוא אחת שמורה בשנתון גבוה- ועוד ישאר עודף.

היות שאין לך הגבלה,הייתי מחפש ידני וככה גם מוריד את המחיר וגם מוריד את המינוס הגדול שבתיבה הרובוטית.

פורסם

הגיר של הספארק מאוד נוקשה והעברת ההילוכים אינה נוחה וקופצנית.

תקופה מסויימת חשבתי שאני הבעיה, עד שהתיישבתי בI10 ידנית עם אותו נפח מנוע, והבנתי שהספארק פשוט לא מהנה לנהיגה בשום אופן, מלבד היתרון עוצמה שלה על המתחרות, שהוא לא רלוונטי לחלוטין.

פורסם

לא זכור לי כזה דבר לגבי הגיר האמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...