Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא מיצובישי כריזמה אייר, לפני שבוע כאשר ניסיתי להחליף את הנורה השקע שעשוי מפלסטיק נשבר.

ברכב שלי סוג הנורה הוא נורה רגילה עם 2 מגעים מלמטה ולבית מנורה יש 3 חוטים.

לקחתי בית מנורה של רכב אחר (מיצובישי גלנט) ששם המנורה היא מסוג T20 נדמה לי, וגם לה 3 חוטים, המנורה שיש לי שיו היא 21/5W , לא משנה איזה אופציה ניסיתי לחבר את הבית מנורה לחוטים של הרכב (3 חוטים לכל צד, כלומר סה"כ 6 אופציות לפי הבנתי) המנורה לא נדלקה נכון,או שנדלק אור רגיל אבל לא אור ברקס או שנדלק אור ברקס אבל לא אור רגיל, או שנדלק או רגיל אבל כאשר לוחצים על הברקס הוא נכבה וכו.. ,שוב ניסיתי את כל 6 האופציות (רשמתי על דף) ועדיין לא נדלק תקין.

מה יכולה להיות הבעיה?

הדבר היחיד שעולהלי לראש שבצד אחד יש לי את המנורה הרגילה (מסוג BY15Dׂ ) ובצד שני את המנורה מסוג T20.

חשוב לציין שלפני כן הכל עבד תקין ורציתי להחליף את המנורה רק כי קניתי אחת חדשה ולא בגלל שהיתה שרופה.

אביב8)

• תוכן חדש...