Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

80% מבעלי הקופרה , FR או כל סיאט טורבו הם ערסים שלוחצים ברמזורים בשביל שישמעו את הפורק שלהם.

מה לעשות שזאת המציאות ?

שמעתם פעם בעל קופרה שואל משהו אחר חוץ מכמה כוח סוס ? אני לא שמעתי. אולי זה צירוף מיקרים.

זה ידוע הרי שכל מי שקונה קופרה מחפש התנהגות של רכב ספורט, ולא איזה טורבו יקח אותו ל 700 כ"ס.

מישהו ראה פעם קופרה מקורית בלי מדבקות ? השחרות ? גבות לפנסים ? הנמכה מטורפת ? וו גרירה אדום מקדימה ? אולי ראיתי 2 כאלה בחיים שלי.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס,קופרה זו פלטפורמה נהדרת לשיפורים בעלות לא גבוה במיוחד.באותו סכום אתה יכו לשפר גם התנהגות ,גם בלימה וגם כוח.אז מה זה קשור לערס? אני אישית לא מתעניין בהתנהגות.כן האצה תוך הילוך מאד מעניינת אותי ומן הסתם גם בלימה.אבל אני משפר גם התנהגות כדי שהחבילה תהיה מאוזנת ופחות או יותר תוריד כוח לכביש.אני לא מכיר שום רכב בסגמנט הזה שניתן לסגור את הכללל בסביבות 170-180K שיכולה לפרק רכבים שעולים מעל 500K.אני לא נראה\ולא נשמע ולא מתנהג כמו ערס אבל קופרה מאד קורצת לי.אז באמת נשברה הסבלנות מכל אלה שמשייכם קופרה לערס.ד"א לא חשבתם פעם שאולי אתם ,כולכם ,כל חובב רכב,ערסים? הרי בסופו של היום ערסים נוהגים על רכבים דיי טובים.במוו??? יאללה רדו מהעץ ותסתכלו בראי

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני מודה שלמי שהתדמית לא משחקת אצלו תפקיד זו חבילה מעולה (בסיס+שיפורים) לביצועים.

אבל אני מודה באותה מידה שאני לא רואה את עצמי נוהג בכזה אוטו. סורי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפרק רכבים? ברצינות..? עצוב שזה מה שאנשים מחפשים ברכב ספורט. מזכיר קצת אנשים שקונים מגברים לפי כמות הוואטים (*אהמ* הסמלון שלך *אהמ*). אבל נו, כל אחד וטעמו הוא.

:idea:
פורסם

ברכותיי על הודעת 500 חסרת ערך. אנשים שמעלים מכוניות ספורט על הכביש כדי "לפרק רכבים" הם האנשים הכי מסוכנים מבין רוכשי הרכבים בסגמנט הזה.

פורסם

איך חסרת ערך אם הגבת? :lol:

אדון יקר, נהג אחד אוהב לדמיין שהוא בנורבורגרינג והשני שהוא במסלול דראג - שניהם עושים שטויות בכביש ומסכנים את עצמם ומשתמשי הדרך.

עכשיו תסביר לנו בבקשה למה זה עצוב לרצות רכב חזק שיכול "לפרק רכבים" אחרים?

פורסם

לנהוג במהירויות מוגזמות בפער - ביחס לתנאי הדרך ויותר מזה, ביחס לנוסעים האחרים (ה"תפאורה") - וכל זאת בכלי שנרכש במיוחד בשל יחס מהירות\עלות גבוה, רק על מנת להציבו בטריטוריית מהירות לא לו.. זה "קצת" יותר מסוכן הייתי אומר, מההוא שמדמיין שהוא ברינג.

פורסם

סליחה אבל המשפט הזה מתייחס לקופרה או סתם דעה כללית על העולם?

0-100 תרצה או לא, זה כנראה מקדם מכירות מאוד רציני. לא רק של סיאט.

דעתי בעניין שזה אובר רייטד רציני, אבל מה לעשות, זו התרשמותי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לכל התוהים - אני חוזר בי. אבל בכל אופן, אני חושב שאם באמת יש רק שנתיים אחריות לעומת שלוש מבפיג'ו, הפיג'ו עדיפה עליה (ולא רק בגלל זה, אלא גם בגלל התנהגות כביש ואיכות חומרים מהותית טובים יותר על פי ביקורות שיש).

פורסם

על כל מי שקונה רכב במחיר מסוים, על מנת לשפרו לשם תחרויות האצה בקו ישר עם רכבי סטוק שמחירם פי כמה וכמה.

כבר מיסוד, מרבית הסיכויים שמדובר בנהג שלטעמי לא רואה את התמונה הרחבה כשהוא על הכביש, נקרא לזה כך.

פורסם

יש לי תחושה שאתה מסתבך עם עצמך.

מה ההבדל בין זה לבין מי שקונה גולף 150 כ"ס לעומת 125 כ"ס בהנחה שניתן לרכוש אותה עם רמת גימור דומה, רק לשם הדוגמא.

לגבי תחרויות או לא. זה עניין של מכבסת מילים. אנשים שנהנים מתאוצה מהירה הופכים לפושעים? או שיש פה חוסר תקינות?

מי שבאמת לוקח את הכביש כמסלול מירוץ וקובע תחרויות פרטיזניות או מסודרות - זה כבר עבריין. אבל מה הפשע בלרצות מכונית חזקה יותר. הרי זה חוקי לקנות מכונית חזקה יותר. עדיין זה לא נאסר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

Fkl0ster אתה צריך להחליט, או כל אחד וטעמו - או טעמך, דבר והיפוכו לא הולכים יחדיו :lol:

טיזינג בצד, דווקא מחובב רכב הייתי מצפה שלא יעשה איפה ואיפה ויקפוץ למסקנות לא מבוססות - אז יש כאלה שנדלקים מ-0 ל-100, so what? יש ענף שלם שמבוסס על זה.

not your cup of tea? גם שלי לא, אבל למה לזלזל/להתנשא/להשמיץ?

עריכה אחרונה על ידי Yarin
פורסם

בלי להיכנס לעניין של העדפות שיפורים כאלו ואחרים (דראג, טרנסג׳נדרים - אני בעד כולם),

נהגתי במכונית הזו, ואני חושב שבסיאט מאוד יכעסו אם עד שהצליחו לבנות איביזה שפונה לא רע בכלל - כל מה שיעשו בה זה לנסוע מהר בקו ישר...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...