Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחדשתי במיצובישי לנסר 2007. אני גר במעלות תרשיחא, יש לי תחושה שהמוסך שהייתי מטפל בו ברכבים הקודמים לא משהו (אולי זה לא מוצדק). מחפש מוסך מומלץ לטיפולים הבאים, רצוי מתמחה במיצובישי או יפניות בכלל, ורצוי באזור מעלות, גם נהריה או כרמיאל מתאים.

תודה מראש.

פורסם

אני עשיתי טיפול ראשון בכרמיאל,יחס טוב,לגבי מקצועיות קשה לומר כי עשיתי טיפול ולא תיקון.

למה אתה חושב שהמוסכים עד עכשיו לא צשהו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני עשיתי טיפול ראשון בכרמיאל,יחס טוב,לגבי מקצועיות קשה לומר כי עשיתי טיפול ולא תיקון.

למה אתה חושב שהמוסכים עד עכשיו לא צשהו?

האמת חשבתי על זה בשבוע האחרון ויכול מאוד להיות שאני טועה. הייתה לי תחושה שהוא היה תמיד שם לי חלפים הכי מעפנים. מצד שני חשבתי על זה אולי זה דווקא בגללי, אולי הוא פשוט רצה לעשות לי את המחירים הכי זולים (אכן תמיד היה עושה אחלה מחיר) אז היה מביא דברים הכי זולים. אני לא ממש זוכר דוגמאות כי האוטו האחרון שהיה שייך לי מכרתי אותו לפני שנה. יש לי גם חבר טוב שממש ממליץ לא להתקרב לאותו מוסך, אבל כשחשבתי על זה לאחרונה הוא נתן לי כמה המלצות שהיו ההפך מנכונות.

עוד מוסך במעלות שהלכתי אליו כי סבא שלי אצלו כבר איזה 15 שנה, החליף לי משולש. שילמתי 430 ש"ח על המשולש (אשמח אגב אם תגיד לי האם המחיר טוב או לא, לא שזה ישנה משהו כבר), ואף אחד שם לא אמר לי שצריך לעשות כיוון פרונט אחרי זה, רק כשחזרתי אליהם בטענה שההגה טיפה לא ישר. נזכרתי שאכן ידעתי על עניין הכיוון פרונט אבל לדעתי זה ממש חוסר אחריות ומקצועיות לא להגיד שצריך כיוון פרונט, אני יודע שיש כאלה שבעצמם לוקחים את האוטו לכיוון פרונט (אם אין להם את המכשור המתאים).

אז אחרי החפירה, השבוע או שבוע הבא אני רוצה לעשות טיפול ובנוסף גם טיימינג (הבעלים הקודם עשה לפני 4 שנים ב 60000, אמנם הוא נסע רק 35000 ב 4 שנים האלה אבל הבנתי שמחליפים או כל 90000 או 5 שנים אז מבחינתי עדיף כבר להחליף עכשיו ולא בעוד שנה ולהיות עם ראש שקט). כרגע מתלבט בין אותו מוסך מתחילת התגובה לבין מיצובישי כרמיאל.

ותודה על התגובה :)

• תוכן חדש...