Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מצבר חדש במקום המקורי שנגמר לחלוטין.

הוצאתי את המקורי. זו היתה הפעם הראשונה שהתעסקתי עם מצבר ולקח לי כמה דקות להצליח

להוציא את המקורי (הייתי צריך למשוך בכח בזווית אלי ואז הוא התנתק מהמקום והרמתי אותו.

הבעיה עכשיו זה שאני לא יודע איך לשים את החדש, אני לא רואה שום דבר שאני יכול לפרק בשביל שהוא

יכנס, וזה לא פשוט להכניס כמו שהיה להוציא..יש לתושבת מן דברים מלפנים ומאחור שמתאמים לתחתית

של המצבר ואמורים להחזיק אותו במקום, הבעיה שהם מפריעים להכניס אותו..

צילמתי תמונה של התושבת, אשמח לעזרה.

תודה לכל מי שמנסה לעזור

IMG_20160212_150032.jpg

פורסם (נערך)

טריק מאוד מעצבן בi20.

אתה צריך לשחרר טיפה את האומים שמחזיקים את המחשב שאתה רואה מולך.

יש לו 2 אומים מאחורה, תצטרך ראצ׳ט ומאריך ובוקסה 12, בנוסף יש אום 10 בצד ימין למעלה.

אחרי ששיחררת את האומים תוכל להזיז טיפה את המחשב הקטן הזה ולהכניס את המצבר(כמובן שיהיה בגודל מתאים).

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

אז לשחרר את ה 2 העליונים ו 2 התחתונים ואז אוכל לדחוף את הברזל שרואים בתמונה בתחתית של תושבת המצבר?

אנסה מחר, מקווה שיעבוד.. תודה רבה

פורסם

c253a98455fcc2e92dea469f2c497bbe.jpg

סימון אדום - מוחזק על ידי אום, שחרר אותו ותרים את המוט ברזל הזה מעל ההברגה של האום.

סימון צהוב - תסתכל מאחורה תראה 2 אומים, שחרר אותם בזהירות.

פורסם

IMG_20160213_162814.jpg

את אומים 1-2-3-4 שיחררתי (2 היה קשה) אבל את מספר 5 פשוט אי אפשר אין גישה והוא צמוד לגוף המכונית.

אני מניח שצריך לשחרר אותו ואז איכשהו לנתק את מספר 4 ולסובב עם הציר של בורג 5 את הברזל התחתון כדי שתתאפשר גישה.

אני צודק?

תודה רבה עד עכשיו על העזרה

• תוכן חדש...